Friday, October 05, 2007

Good bye...






trust me, kalaulah aku yang leave the place, maunya party besobesoran they hold it for me. And they are planning for my big party soon. Hiks! Malangnya yang pergi x nak khabar kan kat everyone, sapa yang tu tau lah..sapa yang x tau, will be surprised.


she s not really bercampur wt our ppl, she just buat keje all alone, wt her team.



A Director, very sweet and peramah lady. The one yang banjer aku and Ms Bunga di MPC a day before Ramadhan.


Good bye RM...we gonna miss yr celoteh.



and gonna miss yr ole2, setiap kali kaki mu pulang dr overseas. I have a baju kurung terengganu red colour, her present to me, baju tu Y dah siapkan, i can wear it anytime. i will remember her then.


next!! sapa lak nak blah?


4 comments:

Lily.Lulu. said...

halah ... dia pencen dah ke ??
ke dia kena pindah jugak ??

Miss Nazla said...

kak,
selamat hari raya in advance

mad.redo1 said...

batu belah batu caves... hehehe...

Hannan said...

kak red,.. saya nak blah dari moscow ni xder hadiah ker ???