Sunday, October 21, 2007

Day 2...

web cam wt daddy.

bila aku jerit sapa nak cakap ngan daddy dulu, gegirl yang ngah mandi laju je kuor..


tu diah....2 bakul penuh baju utk dilipat

saje aku x snap kain baju berlonggok hok kena iron. byk gila!

good luck la ye fifin...

me and abang lepak kat umah, abang has to do his revision. boring la exam ni, bila dia exam ngan aku sekali pecah otak pala.


and makcik ni lak pi jalan raya wt her cousins and my sisters.

I need to go out wt abang, oh kena isi petrol keter gitu.

5 comments:

Lily.Lulu. said...

oh oh oh yeh ...
cepat2 la siap
jumpa kat simpang tiga tuh kang

sape lambat ketuk ketampi !!
:D

Hannan said...

akak oi... baju saya ni berlonggok jugak x basuh2 ni.... hehehe, sejak2 makin hensem ni, makin malas nak basuh baju.. postkan fifin ke sini bole x?

aRa said...

agagaga..me 2 berlonggok nak lipat..Cuci je rajin..Hurmm..it's hard being apart frm ur love one kan..

sweethOneY said...

huks~ bercinta la nk lipat baju tu..isk~

Red Mummy said...

ly penat aku tunggu, sampai ke batu 3, x ado gak ko!!!

nan - sila bukak kamus oxford, fifin maknanya serve for red diva bukan kaler putih or purple ye

ara it s not tht hard, coz akak ko ni dah get used to it sejak lom kawin lg

honey akak x suka lipat baju, x suka iron baju dan hanya suka pakai baju