Tuesday, October 16, 2007

Kak Yah's restaurant...

we had our dinner 2 nites in a row at the same restaurant. was recommended by the local people and it s only 2 min driving from our hotel.


the teh tarik and nescaffe teh tarik nya buih je dah nampak sedap...but mmg sedap!

opss..dah abih makan!



meh lah mai sini makan...mls kitorg nak carik gerai makan lain since this one pun no complaint.

daddy wants to snap yr photo lah abang...si kenit abang ni susah tol nak bergambo, dia ngan sirman mmg payah nak ngamik gambo, mak and gegirl mmg suka post!

at the entrance of the hotel...

have a good raya my frens! yang bekerja, selamat segalanya. yang pulang dari kampung halaman, berhati2 ye....

Kami akan pulang esok hari. I miss my pillow yang nipis dan murah itteww, i never like hotel's pillow.

8 comments:

Arin said...

Seronots nya dapat cuti..luckily tak ujan ye kat cherating..bawak keta hati2 sok bila nak balik..

echah_syed said...

enjoyz ur olidy kak red..muke dah kena sunburn tue..

~bantal bucuk combi yg byk peta n will b antique pillow..huahua ~

~masih ade dah 22 thn..eaaa teruknyerr ekk~

~lagu aishah>>pulang tu sedeh laa ingt kt my precious :(

~tumpang gembira nmpk very loving family kak red :)

Ziana said...

sedapnye nmpk nescafe tuh...
nyum nyum...

MyHeart said...

wow! bekenan aku nengok buih teh tarik ko tu kak....ngancam yew!

Being Normal said...

amboi k red. Raya berholiday nampak. Anyway, jgn luper supply kepok lekor kat opis nanti. I went to Hai Ping as well and till now still remember their roti bakar.

Rush Murad said...

beraya sakan lagik ke kak red oiiiiiiiii?

selamat hari raya ek.... kalau sirman datang Miri, kau bekalkan lah kuih raya sikit buat aku nih....

mad redo1 said...

mad redo1 & linda pun ambik gambo kat situ gak bebaru nih... hehehe...

Hannan said...

enjoy ur holiday akak... bestnye dapat pergi holiday... iskh2... sedih ni... huhuhuh