Tuesday, October 16, 2007

Panehnya...


pastu layan carik keropok....



aku dulik hapa red diva ke panas ke ujan ke, kalo nak kena kendong anak, buat sajor!




6 comments:

Josh said...

(Wispering) Hi Red Diva (you introduced yourself as such in TT's blog). TT's Sony DSLR A100 is with me now. Seronok baca blog Kak Red. (Sambil tengok kiri kanan, takut Sirman dengar, hehe). Nice knowing u.

wawa said...

kakred, ok gak tu idea pertgi bercuti time raya.

takde aku nak susah payah ngantuk2 layan orang.

ecececeh, mcm ramais angat datang rumah pun.
:)

itu kedai kopi hai peng penah masuk JJCM tuh.

bolehla ganti Maria tengku sabri esok2 jagi pengacara JJCM.

:P

RedWGG said...

nak kena dukong! nak kena dukong! :P

Rush Murad said...

i like ur pic yg kendong gegel sambil pakai payung.... nice la.... mcm ada cerita n artistik... kaler rumah, ada pokok bunga, jalan raya etc... can be Photo of The Year laaa.....

mad redo1 said...

payung merah mak merah? tumpang sket...

Red Mummy said...

aisay josh..u ni pecah lubang kita lah..lenkali jgn gosip lam ni. sib baik sirman x de kat sini...

hiks

wa - rumah aku x de org datang pun first few days raya, tp cuti kali ni terpaksa gak pi holiday atas sebab2 tertentu gituu

fa - sakan ko ye..

abang tepak..tolong la anto gambo tu ke mana2 ahhahahahhaha

bang mad, x muat la...ko kuruskan bdn ko ye..