Sunday, October 28, 2007

First open house...


Epi is dreaming to be Mawi. My auntie's house ada buat karaoke session, bla bla bla, aku ngantuk tol dengo org yang nyanyi, suara lari tune sungguh!


aku x larat nak berpose2 dalam keramaian org makan2 tu...but dont play2, siap ada motor police ok.




lepas makan, aku lari masuk bilik kezen aku yang masih bersekolah menengah. Baru nak landing seminit, gegirl dah mula kaco aku itu ini. argghh!! i need to qada my tido, but the open house invites are so killing me.



This is the first open house, out of 7 invites that i received. Aku hanya pi 4 ajer, lagi 3 aku pejam mata je lah. kudrat mata badan ku x larat. anak2 pun tido baring kuor masuk keter.

More stories and photos later.

Aku nak ke katil sesangat nih...

1 comment:

Lily.Lulu. said...

ya ampun mak .. baru pulang nih.
nnt kite email

:*
mwah

thanks & gud nite