Thursday, October 11, 2007

Salam Syawal to you...




To my thousands of readers, have a nice Syawal wt your family, hati2 di jalanan.

Mohon maaf zahir dan batin from me and family.

We will be celebrating our Eid in Klang Valley and away for our holiday to the beach during the raya break as well.

I will blog as usual if the streamyx and wifi permits.


Salam Syawal from Kak Red @ Red Mummy @ Red Diva to all of you.



34 comments:

Lily.Lulu. said...

Buat mak merah yang jauh di mata dekat di hati ..

Di kesempatan ini adik mu ini ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin buat mak merah, sirman, abang, gegirl & keluarga yang lain.

Andai ada tersalah kata, terkasar bahasa tanpa disedari, harap dimaafkan. Halalkan makan dan minum. Nanti jemput datang rumah yeh. Saya pun nak datang umah akak jugak :D

Selamat bergumbira di pantai yang banyak pasir itu. Jangan lupa amik gambo banyak-banyak.

Dan pesanan untuk mak merah, jangan lupa duit raya untuk saya :D ngeeee

Salam sayang dari adikmu yang jauh di mata dekat di hati ..

Wassalam ~

Ziana said...

Kakred...

Salam Aidilfitri to u and ur family...

mintak maap kalau ade salah silap and tkasar bahasa...

halalkan makan minum..

meh laa dtg umah...

saya raya di KL and paling jauh pon Kajang..Beranang and Semenyih jek
:)

Happy Holiday ek...


(alaaa tomei nye gegirl nye pic..so chubby!)

A Z R A said...

kak red, Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin, i may not know you personally, but lets just say, i think i know u already thru reading ur blog eh....hehehehehe...., have a good holiday ya!!!...stay hawt!

sayda said...

salam aidilfitri for k'red and the whole family.

have a blast one!

sayda~

Red Mummy said...

gemuk tol gambo aku tu kan

sirman looks so old...

cHiQuE said...

kak red,
slamat berayer sakan sefamily...

Arin said...

selamat beraya dan selamat bercanda di pasiran pantai..

jgn lupe update blog..

Rickywan said...

Hi Kak red....sesungguhnya kau istimewa...kak Selamat Hari Raya Aidilfitri, dan semoga akak ceria2 selalu dan heppi saje yer...rick doakan akak senantiasa bahagia bersama keluarga tercinta...

Sempena hari raya ni, rick minta maaf jika ada terkasar bahasa dan harap kak bole le maaf kan yer..

Akak kene ingat tau dengan rick, rick ni saje adik cino yg akak ado...mcm akak kata..ko ado?? hehehe

Akhir kata...
beraya-raya juga..jaga kesihatan dan keselamatan yer kak...

From ur adik..
Rick

eiza said...

salam~

kak, walaupun kita tak penah bersua muka tp kak tetap dekat dihati saya..
selamat aidilfitri buat kak red sekeluarga..maaf zahir dan batin..
semoga gembira di syawal yg mulia dan hati2 di jalanraya dan juga di pntai...

salam sayang,
eiza

adrenaline said...

Kakred, Salam lebaran....thanks for everything. I would like to take this oppurtunity to seek forgiveness just incase I did hurt you in any way that direct nor indirectly hurt you. At times, who knows I could be blunt but somehow Iam too vein or naive not to realise my words could kill others. Enjoy your lebaran & smile always ya...

**duit raye dont forget to DHL kat singaopore yer** :)

Jelly said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin....

Red, bio SirMan nampak tuo tapi hati mudo.... bio red nampak gemuk tapi pada hakikatnya atau realitinya hang kuruih....

Bak kata org tuo-tuo (tuonya haku), ada org makan gambo ada org tak makan gambo.... red paham tak?????

mikaounik said...

kak..
ketupat brp ketul ??
lemang brp btg ??
daging brp kati ??
serai brp btg ??
lengkuas daa beli kerr??
bawang daa siap potong kerr??

huhuuuiiii...
kak, tema raya thn ni colour perrr

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

happi raya n b safe

mama belian & cengal said...

Red Mummy,

Selamat Hari Raya!!!
Take care!

Been enjoying reading ur blog and been a silent reader all this while..he he

ReDbLoOdSnOw said...

wahhh...nice baju raya akak sefamily...purple tuh beb :P

camat ari raye kak red...maap zahir dan batin. akak pun hati2 di jalan raye.jgn mencilok sane cilok cnie ek..huhu


p/s: kat kak red pun z nk mintak duit raye...ekekekeke..meh2..kasi adik duit raye :P...wakakaka

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Kak Red pakai PURPLE ke? Hehehee...

Salam Lebaran...Maaf Zahir & Batin..

Anonymous said...

Kak Red (hehe..tho technically umuq sama ja) & Family, Salam Aidilfitri & Selamat Hari Raya! Save journey to ur holiday destination too..regards to Ser mann, Abang & Ggirl!

-nipponmandailing&mrs-
Tokyo,Japan

echah_syed said...

slm syawal kak red..cute la bkn gemuk tgk pp tue..chubby!!

~jgn kurus sgt nnt nmpk cm org sakit jer~

~sir ttp maintain..bior muda dhati selalu :P

RedWGG said...

selamat hari raya aidilfitri kak..
maaf zahir batin

Shah said...

Kak Red Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin to you and your family from me, Yd, Merry & Mira... Nak bertolak balik kg dah jap lagi ni sempat lagi singgah yr blog...

Khairi Nairfan said...

Salam wbt kak red.
Sajer nak ucapkan.
Salam Aidilfitri.
Maaf kalau ader wat salah dan silap.
Yang penting jangan luper tau.
Duet raya dengan sampul warna merah.
Mwahaha

MyHeart said...

Dah demam raye ke? anyway...selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir & batin to u n famili.....sesame la raye di KL....

wahai kengkawan yang tak balik kampung tu...jom kite serbu umah kak red oit...mane tau dapat duit raye ke ape....gheeee...peace

EDDY PURNAMA SPARROW said...

selamat hari raya red...maaf zahir batin...its been great reading the blog...i pun maybe online during raya...sedih kan...sniff sniff...kalau makan ketupat rendang jgn lupa kat aku lak...

tukangtaip said...

Adakah lepas hari raya ni redmummy akan menjadi purplemummy? Ramai peminat terjun jambatan nanti.

Selamat hari raya untuk redmummy/purplemummy sekeluarga.

de_kerinchi said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan saya ingin mengambil kesempatan ini untuk, memohon maaf zahir & batin, sekiranya terdapat bahasa dan tutur kata saya yang tidak menyenangkan ...

Semoga kak red dan keluarga dirahmati Allah s.w.t. dan bergembira di hari raya.

Ceera said...

kakred, selamat hari raya aidilfitri, maap zahir dan batin. Kalau buat open house jangan lupa warwarkan.. dokek yooo saya nak melangkah ke rumah kakred, hehehe...

berhati2 di jalan raya... =P

muahssssssss, and hugs...

capik said...

Selamat Haru Raye kak...
kalo lalu telok panglima garang sgh2 kerumah saya..no 44 belakang shell....

chaelanah said...

haye kak red diva!!

wei, i EVERYDAY tau view blog red diva ni =)

cuma malas nak post comment, hAha,

btw, HAPPY RAYA DAY TO YOU AND YOUR RED FAMILY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-TAKE CARE!-

Umi Mia said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kak red sefamily....semoga lebaran tahun ini membawa keceriaan dan kebahagian yang berterusan buat diri kak red dan family....

Take care........

Adios....

redlover said...

SALAM LEBARAN buat kak red, bg sirman, charming abg n cute lil gegirl.


though am more towards suam2 kuku pengomen n silent reader, mohon ampun n maaf juga kalo ade komen2 yg terkasar dan mengusik jiwa....


semoga bulan mulia n ceri ini membawa seribu satu kerahmatan buat kak red sekeluarga. amiiinn....

Sept11 said...

Salam Aidilfitri untuk Redmummy & keluarga.

faizabelle79 said...

Selamat Hari Raya maaf zahir batin dr kami nun jauh di bumi Perancis..
Lawa kaler baju...

cHiQuE said...

Red Mummy said...
maaf zahir batin ye sayang...
akak dah link kan ko lom ek? i forgot
nnt alert akak ye...
muahsssssss
salam syawal!

cHiQuE said...
huwaaaa mmg kak red blom link kan saya... sungguh sedey hati inih!!! hahahaha nemind lah kak red sensorang baca blog saya pun wokeh gak...
* slamat hari raya lagi sekali untuk kak red ngan sirman ngan abang ngan gegirl jugak...

mad redo1 said...

petang raya memebeli peti
peti yang lama dah dijual kati
dah delivery ditenunglak sampai pagi,
red mummy beraya sesungguh hati
duit raya tetap ku nanti
sampai sekarang tak sampai lagi...

maaf zahir batin dari mad redo1 (yang tak pandai berpantun)