Saturday, October 27, 2007

Fri nite ...



Malam ini, mak diva bawa anak2 mencari sesuatu.

pencarian di Sri Permaisuri gagal membuahkan hasil.

Dedua br bgn tido, dedua mamai.

Cuma perjalanan kami amat sedih a bit lah.

Di tangan kananku abang

Di tangan kiriku gegirl

Mencari dan mencari...



Abang dah dinner tapi dia masih kebuluk bila bgn tido

Dia nampak mamak, teringin nak roti canai


Gegirl masuk balik keter, sambung balik tido.

Kalo ada Sirman, memang dia dukung gegirl

Tp ngan aku, dia pun dah tau syaratnya no dukung, aku x larat nak kendong.


Aku order 2 roti canai, teh tarik..tapau.

Tp aku x de duit la ni.
Wallet aku lam bonet beg anak2.
Aku ni park tepi jalan jer, order pun main bukak tingkap jer.


aku korek coins compartment

sib baik ada 4 inggit kertas and coins

ckp le utk bayo roti canai teh tarik





tq tq...

senang jer, benti tepi jalan order pun mari...


she is showing off her new pyjama, 10 inggit jer tu. cheap cheap one.

Abang x yah study la malam ni, sian aku nengok dia stress je ngah exam ni. So he enjoys 2 pcs of roti canai + kuah dal depan cartoon network.




Enjoy your day everyone.



I m gonna take them to few open houses today, which means, i dont hv to cook at all. Aku ingat nak sambung the thing that i m looking for wt the kids over the weekend.


Permisi.


9 comments:

azrid said...

sungguh tinggi semangat ko red mummy..mencari dan mencari

Ziana said...

ape kebenda yg dicarinye tuh kakred?
:)

meh meh OH...

mikaounik said...

akak cari per tue..

Lily.Lulu. said...

dia cari sesuatuhhhhhh !!!
ehem ~

Jie said...

mlm2 ko cari ape kak?

NAZILA said...

Cari apanya kak Red?

Red Mummy said...

looking for something urgent...

Nadhirah said...

Kak Red,

Abang really look matured eh nowadays? Hmmm...

A Z R A said...

gegirl is soooooooooooo cute!!!!....