Monday, October 15, 2007

Short holiday...





Puan Penaja ingin pergi bercuti bersama suami dan anak2. Adalah dengan ini dimaklumkan, kemungkinan besar untuk Puan Penaja menaja blog ini utk 2,3 hari amatlah sukar. Sekiranya tuanpuan datang melihat blog ini dan tiada kemajuan, makanya hotel yang kami duduki itu tidak mempunyai dial up yang canggih. ada ke pakai dial up....harus aku nyampah nanti tu.


Kami ingin berehat2 mendamaikan hati di tepian pantai, masuk ceruk kampung orang.....at least kalo org tanya aku raya kat mana, x de lah rasa kelakor bila jawab raya kat Bandar Tun Razak n Klang....

merasa gak taun ni aku jawab, raya kat sinun....


I think pakai my luggage akan menyusahkan ajer, so we use sirman's big luggage, for this trip. sekali 4 beranak nye kain baju aku sumbat. Even aku pun muat lam beg ni.


Salam Syawal!!! Pas holiday aku sambung lagi beraya ngan kowang ye...banyak dah open house on q jemput mak merah ni.




Notakaki: aku nengok hampir 99% blog yang aku pi amatlah suram keadaannya...raya blog gak ye!



4 comments:

Pato & Pearl said...

Salam Aidil fitri K.Red + Family. Enjoy your holiday + beraya raya berounding rounding. Today I took leave to rihat rihat sambil beraya kat satu blog ke satu blog..... ;)

ENJOY..! - Pearl

Ziana said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
saye pon sangkot kat jem ke melaka!

time kaseh samy vellu...
:P

LV said...

kak red cuti2 malaysia kat tepian pantai ekk...

pu3nemo said...

nk g cuti kt mane mummy..nk itotttt..eheheheh tkcr sis..