Wednesday, October 24, 2007

XXX...

kadang2 kita tampak gembira dan sentiasa memberi senyuman kepada khalayak ramai...


kadang2 kita tidak sedar, sipolan sedang mengharungi 'luka' yang dalam...

dan ibuku adalah tempat terbaik untukku mengadu...





Today, I picked up Mak ikut aku balik VA. Just both of us at home. Together wt plain air zamzam and air zamzam yang telah ditawaf sewaktu Mak di Mekah.


Mak in jubah hitam led the solat, yassin and so on. This snap is after the semua sessions abih, i dont dare to snap infront of her.



We finished everything in 2 hours. Sirman is watching us via web cam.


...

....


Later, Mak ikut aku amik Abang.


Everyone, thank you for not asking further.

15 comments:

ays_as said...

kak red maintain amik gambar posing cam tu... :D (rasa2nya berapa hari lagi gaya cam tu ek)...


moga segala yg dipohon akan dimakbulkan ameen.. :)

Jie said...

mood kita mcm sama je kak......aku pun tgh down bagai nk rak..nk ngadu dgn mak...wa'aaaaaaa..mak jauh.....

Ziana said...

sy doakan akak tenang and tabah dlm segala dugaan (if any..)

mak mmg tempat terbaik utk bercerita and luahkan semuanya..

sometimes tgk muka mak pon kite dah tenang...
kan?

************************
teringat mama!!
mama...kakdik sayang mama!!
sayang sgt2...

erk..tetiba tersayu lak...
sowi...

Anonymous said...

salam...

u r so lucky to have yr mak with u who u can talk to.

semoga yang di pinta di makbulkanNya. amin.

Hannan said...

aminnnnnnnn...... :)

Lily.Lulu. said...

muke aku terselit kat tepi tuh .. tapi tak nampak.. hehe :D


mummy .. DIA sentiasa melindungi hambaNya

Insya-Allah
;)

eiza said...

kak red cover jerawat gajah eh..hehehe

echah_syed said...

kak red..kalo combi nangis puas2 time berdoa bila abis solat..rase lega ssgt..

~nak ngadu ngn mak takut dia sedeh.. :(

~nak ngadu ngn my precious x smpi ati ganggu dia cz dia pun bz ngn study>> problem psl exam pun berlambak..

~ngadu ngn huby..pun x smpi ati sbb keje dia kt opis pun x pernah selesai smpi bw balik umah..

~hanya DIA saje hamba mu berserah..

~try kak red!!! :)

tukangtaip said...

Whatever it is, I hope it will pass.

NAZILA said...

Sedih jer baca entry kali nie...

garfu said...

Kak Red,

i ni ketinggalan ketapi sbb baru found ur blog. all this while sibuk ngan mende lain. and it was fun reading ur blog plus the beautiful pic of u n family...

Jelly said...

be strong red....

Being Normal said...

I pray that you will be blessed with all the happiness in the world. I can tell you to be strong but the fact of the matter is I am not that strong myself.

Zana Sadri said...

Moga tabah mengharung segala perit getir kehidupan...

Dia menguji sebenarnya tak melebihi yg termampu dek umatnya.. :D

Take care kak!

Red Mummy said...

thank you all...