Thursday, October 04, 2007

Shopping mood...


usianya dah hampir 3 minggu. not new. mng.


aku x kenal minah ni pun, but her kebaya looks cantik bangat. the 1 set kebaya and kain from indon. a chinese lady. cantik kan. kalo pakai merah lg cantik. sepanjang turun lift aku dok puji kain baju dia, fed up gamaknya kawan2 dia.


kalo aku ckp aku nak pi shopping

aku ckp aku bagi bukti, ko mekak2 pun apa ko dpt?

so very lovely thursday.

less work, no stress - aku x stress la, just yday je aku cam meroyan pasal lady driver tu.

can leave office on time

can go to pasar ramadhan wt the kiddos

can balik peacefully to VA, hopefully x tembung lagi ngan perempuan brengset yang berkawan2 dengan anon2 itu.

Insyallah.

coz tomorrow is Friday!!!

15 comments:

azra.boneyta said...

i think i saw kak red, she was wearing this black and white outfit, mng paper bag in one hand, handbag on the other....and i see her masuk vincci...hehehehehe....and YES, it was kak red!!!!

Red Mummy said...

ahhaha awat hang tak tego..

i was at mng, walking to vincci for miss bunga yg sukakan product vincci, mak x suka ye. heading to isetan.

kat isetan nya project sok akak blog, x pun mlm kang..

byk kasut cun!

Lily.Lulu. said...

mummy beli ape lagi ?? baju ??

handbag x beli lagi nih .. alamaks
next week kena gi mng .. wuhu !!~

Ziana said...

azra..
await hang x sergah jek kakred..
mcm dia sergah ziana dulu..
heheheh..

kasik kakred melatah skit
:)

kan kak kan kan?
hahahha

Red Mummy said...

nak beli beg lg x de latest design

nak beli kasut harammmmmmm yg cun

so beli baju lah...

hamboi ziana sakan mengajar ye!

azra.boneyta said...

ziana, jap agi me yg melatah kena sergah, kot kot la silap oghang kan kan kan.....;), hajat tu nak gak peluk cium kak red tadik...hahahahahah

yea yea sok isetan sale........

ays_as said...

alhamdulillah gegirl n abg n osso kak red selamat...

bestnya shopping2!!!!

Ziana said...

kak red...
sy dah tekene..
so bg laa skit2 tips kat kekwn..
omputih kate .."share2 ilmu"
hehehe

azra...
selamber jek sergah :)
kalau dah nama KAK RED..
sure awk x silap org nye..
:)


jelesssssss...kite dh jauh dr isetan :(
tp save duiit aku! :)

Anonymous said...

kak red, bile masa nye u post entry2 nih? kat opis ke?....boss akak tak pasan ke? ade je update baru ptg2 camni....

Red Mummy said...

utk anon ku yang ku rasa baik budi pekerti bukan spt anon yang cam palat lahanad commentsnya.

pertamanya: kena ada streamyx kat umah, so leh draft and siang shoot, aku ada 10 draft posts at least, buat memalam siang post jer.

keduanya: aku ada n70 yg leh access mak nenek segala bagai

ketiganya : akak ko ni ada suami yang has the power on my blog so aku kalo mms email je kat dia dia copy paste bagai apa kes payah benor kan

it doesnt reflect my office hour at all coz i work and work like hell, but yg lelain tu x kan x pandai multi.

tu aku lom dpt berry lg tuh, tunggu aku dah dpt berry.

any questions?

Lily.Lulu. said...

berry berry .. uuuuuuuuu ~
lagi la mummy ku sorang nih dok update setiap minet tau !!

hihi ..
isetan sale lagi esok
x leh teman .. bahye
nanti sirman marah

Hannan said...

kak, mcm biasa la ekk.. awek lawa.. kem salam ek... akak yg bessttt

Red Mummy said...

nan - x serik2 lg dah ke??

azra.boneyta said...

akan ku sergah the next time around ziana....yeehhaaaaaa...berry berry?? isk me dreamin' of berry berry also......ngeh ngeh ngeh....

Ziana said...

azra....sure awak akan jmpe dia ari nih kat isetan..
:)

wahhh...me too...idam itu berry berry...
bile nak dpt nihhhhhh