Monday, October 01, 2007

Story for little kids...





MPH JJ Maluri, was having huge big sales for its members. I bought these 2 books for Abang and Gegirl.




So balik dr JJ, both of them got excited wt the books. Biasalah benda baru...sumenye excited nak belekkan. I spent 30min wt them reading the book before I click into my blog.



Another 30min at nite, is under Sirman's supervision.



Daily routine.


9 comments:

Wawa said...

tu mana baju budak pompuan tuh?

Red Mummy said...

awek x pakai baju tu ikut daddy dia.

daddy x pakai baju dia pun bukak baju.

so aku selalu suh daddy nye pakai baju lam umah specially memalam pasal if not si kecik tu pun x nak pakai baju.

Lily.Lulu. said...

auwwwwwwww ... seksi yu !!
:">

Wawa said...

haha lawak la gegirl.

kalau abang yang nak belenging tu pahamla jugak.

ahahha

vangardx said...

huhu..mcm stress je kakred 2-3 hari nie tika menulis entri..sabar

enie said...

Hey Red, baru hari nie dpt baca yr blog.(everytime online ada aje yg menyelit...(bos)huhuhuuu)Cian abang kena marah...anyway kalau marah bertempat dan mengajar is ok..(i pun kekadang gitu juga)Anyway keep writing...luv to read yr blog...

A f f e n d i O s m a n said...

sakan ko soping kak! lalalalala...

pu3nemo said...

sexy nya gegirl.. kalau mummy ckp bila ddy x pakai bj,sure gegirl x pakai so time ni daddy pun tgh sexy gak ker?? =p

ReDbLoOdSnOw said...

ooppsss..gegirl sexy woiiii..
tutup mate...tutp mate...x leh tgk **for guys arr**

hehehe..