Thursday, October 25, 2007

Rempitttttt!!!


mangsa yang kena amik aku dr VA dan merempit utk ambik Sparkle Grey ku. meet my youngest brother, Adik. the bongsu in the family.


Abah n the other brothers cant be disturbed, but this one can do la tolong akak dia. but he told me dia x de helmet extra, kalo nak kena tunggu dia amik kat umah Mak helmet utkku. So aku ingat Epi saja tinggalkan helmet buruk dia ni kat umah aku, so aku pakai lah. tp kepit tali keledar helmet ni dah x berfungsi, so sepanjang merempit, aku dok pegang pala atas helmet tu.



bughuk tol la helmet ni. hiks... kakor tollah aku naik ngan adik. siap aku sound dia jgn bwk lelaju, aku dah lama x naik motor ni. kang tercabut gak helmet aku ni, dahlah asik nak ke belakang je kepala helmet ni.


Adik anto aku sampai depan pagar, apek2 lam service centre tengok terkulat2....x pe, aku x vogue pun arini, lantaklah, janji adik aku sanggup anto. sekala2 jadi minah rempit pakai helmet nak tercabut pe salahnya kan.



kelas hapa!

23 comments:

mikaounik said...

Kak,
bukak jer blog akak ni saya daa gelak bagai gilerr…sorry, mmg kelako giler..
Tp salute laa..akak yg glemer..diva bapak daa vogue bleh layan rempit..caya laa kak..

:):):):):):):):):):)

best laa akak nie..semua layan...
Nnt jumpa saya bg lolipop erkk.. ;=)

Ziana said...

muahahaha...

kakred....
entry akak nih buat saya tegelak sesorg kat opis!!!
hehehehe..

klako!!
dah laa helmet beso..
xde tali..
maunye x tecabot?

xpe..tetap vogue d'vas!!!

:)

sweethOneY said...

hehe..kak red, x sangka ek diva pon merempitss!! :P

tringat lak dlu, sy pn penah ade pki helmet gini..adeh, mmg nak tercabot!

Lily.Lulu. said...

wakakaka .. ni la dia citer lawak semalam tuh kan ??

giler minah rempittt tu .. wuuuuuuu ~

teringat zaman belajo dulu
:D

Anonymous said...

kelakar la muka kak red pakai helmet cam gitu....i think u only look nice with office attire...adik tu jugak yg nampak hensom...heh heh...

Ceera said...

saya kalau pakai helmet pun, selalu gaks pegang.. takut tercabut... padahal idak pun, hehe...

Nadhirah said...

Curlast abis! Caya lah kak red!

Selamber tapi tetap vogue occay!

ashterix said...

kakor la awak yang hahahahaa
buruk giler helmet!

echah_syed said...

x berani nek moto rase cm nk jatuh jer..ketepi atau ke blakang..tp teringin sgt..!! :P

~ helmet tu..ade gaya astronaut dr sheikh.. :D

A Z R A said...

hehehehehe...kak red cam budak sekolahhh laaaaaaaaa......hahahaaha!

Red Mummy said...

clap clap

aku lah yang selebet n selamber naik motor wt helmet yg bughuk ituuu

kelas kannnnnnnn

mama_naufal said...

Lawak la u ni kak red...hiksss...sib baik luka jahit bersalin i ni dah baik...kalau tak...ada yg koyak sbb gelak sakan...kang tak pasal je kak red kena jahit balik luka i ni...haha...

Hannan said...

minah kilang, apabila lepas kejer, die jadi minah rempit la pulak... hehehe... versatile tu...

viruspadu said...

helmet tu, kalu la tercabut, mmg haru giler, terbayang2 aksi rempit kak red hehehehe

Jelly said...

OMG!!!!!!!!

sTrAwBeRrY sHorTcAkE said...

hahaha . . . cute la kak red! caya la

@in said...

hahahahaha.... kelakor sungguh la... kenangan terindah tu kak red...

Zana Sadri said...

kes! kes!

Tapi saya lebih rela bawak moto dr duk bakang. seriau la duk bonceng org lain bawak. hehehe..

Bayang² said...

khakhakhakhakhakhakha....

saya dok gelak sorg2 ni....

saya da terbyg2 da kalau "adik" langgor lobang pastu helmet akak berpusing...

khakhakahkahkah.. ya Allah.. putus urat saraf aku gelak camni...

** saya beriya gelak sbb saya penah jadi camtu... pakai helmet abg.. pastu berpusing helmet tu.. kekekke rase lemas... sbb busuk....

ita yusoff said...

kelako lah kak red nih..

ReDbLoOdSnOw said...

wakakakaka...wakakakakaka..wakakaka..
sory kak red soryyyyy!!!! tergelak llebey lak z neh..wakakaka

apesal kelako bbnor akak pakai helmet tuh..wakakakakaka..waakaka
xde helmet half ke..wakakaka

adeiiiiiiiii....

Red Mummy said...

sakan korang kannn


aku tengok balik

mmg buruk pun helmet tuuu

hiksss

oTam said...

Alahai kak..
Apa bughok naa rupenye??
Takkanlah cik abang baru pergi kejapa dah gini jadinya.
Hihi..
Jangan marah haa..
Nanti kena jual.