Tuesday, October 23, 2007

Official raya open house...


this is what i brought from my caterer's house into my car. My 2 boys aka si botak n si seman came down to car park of klcc to assist me. gila hapa nak suh angkat sume ni. aku dah tolong arrange the food for our dept open house pun dah byk rahmat. had to cancel my leave some more ok!



Seman and si botak knows this will be in the blog..so here u go. some of the invites from my company. cam biasa tiap2 taun nya project, so very the mesra muhibbah.


Ms Bunga pesan kat TJ diary - i m married wt 1 daughter lah. hiks.

and wonder kenapa aku katup daguku itu?



tu diah! sebeso 2 alam jerawat gajah.


x penah2 aku dpt jerawat beso gitu, setaun sekali pun payah, syukur lah dia dok bawah dagu. tapi sebab beso, sebatu org dah nampak.




9 comments:

pu3nemo said...

tu jerawat rindu tu...tul tk?hehehe

Lily.Lulu. said...

itu la namanya masih muda
tak gitew ??

Mrs. Sheikh said...

kak red tetap lawa wpun ada jerawat..

Ziana said...

tetap meletop akak aku nih even berjerawat!
:)

Pato & Pearl said...

Meriah sungguh company open house cam ni...Wish they could do this kinda stuff here at times..but so the payah...
Tak kisahlah jerawat tak jerawat..janji always VOGUE..!

Pearl

Red Mummy said...

jawat gajah tu dikata leh bwk vogue..

ko x tau betapa ramainya yg menegur

hahahahahaha

jgn jd tanda udah

3 inci lg make up kena pakai pasni

viruspadu said...

tu jerawat pasal byk sgt makan kuah kacang tu alalalalal...

TJ said...

ihiks

Jelly said...

red p farmasi mintak BACTOBAN (kalau tak silap la eja dia mcm tu). kalau akak alhamdulillah guna benda tu kejap jerk pecah jewarat batu @ gajah...