Monday, October 29, 2007

Bila angin pun datang...



aku tido at 3am, woke up at 6am. very nice... huh!


sambil breakfast, abang nyembang kosong wt sirman. gegirl still bongkang. aku anto gegirl dulu to mom and baru anto abang this time. his final exam was maths pagi tadi. dengan ini, abang - exam dah abih, sok ponteng, mummy bagi cuti. rabu masuk kelas balik, ada ejaan cam biasa.



keje aku x putus-putus. ada banyak 'utang' keje yg aku x siap2kan lagi.

kepala aku ni ting tong, tengok anon bagi palat dalam blog ni, lagi buat aku meluat. sekali aku sumpah kau kang!

dah kol 8 mlm br aku cabut dr opis, itupun bila aku tengok side aku dah x de orang, kalo ada geng mau aku stayback lg wpun pala dok pusing2.

Entah apa yang aku makan pun lalu kat tekak jer. i m so not in the mood selagi ada je yang pending.


Off to sleep.


Special note ni utk anonymous aka lalats, readers ku yang lain baik hati budi pekerti, abaikan pesanan penaja ini. Kalau apapun kau x suka aku nye barang dalam blog ni, apa kau sibuk, bapak engkau bagi makan ke? Hoi, laki aku yang ada kuasa kat aku, bukan ko, harta umah aku, harta aku!!! Memang saje nak carik pasal. Blog aku ni ada cop mohor besar palahotak engkau ke?

16 comments:

ashterix said...

eventhough blogspot ni a bit susah nak trace lalat ni, tp we are collecting all the IPs that might be belongs to her/him.
sepandai2 lalat terbang, akhirnya...

tungguuuuu...

sabo ek yang muahhsss

tinker said...

yeah... all d best...

A Z R A said...

relax kak red, relax.....

A Z R A said...

kak red, me nanti suh itu driver anto, tapi sok dia bz skit so, maybe wednesday, nanti me sms ask for ur address....i got you Dior nyer miniatures -hope you like it, its 155 dirhams, kak red convert la sendiri eh, nanti pass skali kat itu driver....will get in touch with you...nite nite....take care!

Hannan said...

hehehe... tu dia.. ni yg gua nantikan.... alang2 kak red... semboq sampai abessssss.....

echah_syed said...

kak red make don no jer..

~ nnt tensen bila dok pk..

~ dia sengaja tu..

~ bila u respon naik toncit dia..


combi pun dok webcam ngn my precious smpi subuh..adehh! penin pale..rase loya ni x cukup tdo :P

RedWGG said...

keje iefa kat office pun menimbun..seminggu cuti nye pasai..

ari ni sambung lagik..uishh...

babyarisha said...

heh...
tarak baek ar mau sakit2 hati sama kakak merah...
apa salah kakak merah??
minda tak berkembang kah?
mengapa mahu dengki?
cemburu kah?

Khalina said...

ape mental sgt lalat ni.. potong stim la bila baca kak red marah pagi2.. usop sontolian betul la ko ni lalat!

Anonymous said...

Buat je solat hajat supaya tuhan tutupkan mata dan hati they all tu tuk terus2 mengganggu hidup orang lain. Doa org teraniaya ni insyaAllah makbul.

Lily.Lulu. said...

saya email 2 gambo, akak post 1 gambo je ???

tuh ngah makan roti laa tuh ??

lalat tuh tunggu masa je mak.
dapat je .. memang kita pergi tangkap gambo dema ..

kat ceruk mane pun kita gi cari .. lubang cacing sekali pun kita gali sampai dapat.

gitu !!

Jie said...

kak...mana komen aku malam tadiiiiiiiiii....ko ni......kalo ya pun ko spray lalats tu....bagilah warning aku nk pakai mask!!!! kang dengan aku2 pengsan!!!!


Lumrah semakin berjaya kita ,semakin kita akan dijadikan bahan kutukan dan cemuhan...terima itu semua sebagai dugaan .Dan keadaan ini tidak akan berhenti sehingga kita masuk ke dalam liang lahad!

Kuatkan semangat dan abaikan tekanan2 ini kerana semakin tinggi posisi yang kita duduki, maka semakin pedaslah dengki dan iri hati yang akan kita terima.

Seorang pendengki akan selalu merasa panas ketika melihat orang lain mendapat nikmat dan kelebihan.

Umi Mia said...

waduh...waduh....susahlah ini macam......bak sini satu kak red pemukul lalat....

Red Mummy said...

nak jwb satu2 la arini

aku ni kena tgk mood, kalo mood aku rajin, abih sume org komen aku jwb, dah kalo bz, jgn arap le aku dpt jwb

sirman dah jwb siap la korang lalats!!!!

tinker nak all d best kat aku ke kat lalats?

azra akk ada dpt sms dr nick 'azra' tu ko ke ha? hahahahaha yg tanya pasal mende2 yg aku nak tuh? that was few days ago. ko ek? bila dah nak mai sini habak la ye, aku dah kira convertion so akak bg RM145 ok ke?, dah siap2 dah pun ni ha...

nan - ni mana abihsan sgt, dulu lg aku ganas, la ni dah kena behave byk.

kak echah leh qada tido siang2...sy siang ni la kena keje kak

iefa apa sudah jd sm luh?

baby - cam ko x tau pangai si sundal lalat2 ni kan?

khalina - oh lalats pun baca blog pagi2 tau, during office hours sahaja!

yes anon yg baik.

ly - roti jala ngan roti buku pun x kenal keah??

amende le kak jie aku ni maghah2 ni, ko mmg minah rempit tau kak jie, mana de komen ko mlm td, tah ko anto kat blog sapa ko ckp ko komen kat blog aku.

ye kak betul tuh, ntn aku kopi pes terjemahan ko ni yer..biasa lalats ni yer

umi mia - mana jalan dah...pakai racun tikus jer br mati lalats ni

miss^dbab said...

aiyaa..tgh happy2 joy2 melayan blog kak red ni..tetiba ada off note kemarahan plaks..hehe..cayalah kak..i can feel the heat till here (london):)

miss^dbab said...

rajin dia jawab satu2..kak..how do you manage..to sleep around 3am,woke up at 6am?if saya dah pening2 'lalat' dah..nilah namanya cinta antr benua ye dak?