Monday, October 22, 2007

Red Shoes...


Mother and daughter






8 comments:

mikaounik said...

kasut gegirl yg cantek skali..

MyHeart said...

so sweet....

Lily.Lulu. said...

merah mak ngah merah

tajam yang tang belakang tuh
tajam betol !!!

leh ketuk paler orang yg bizi bodi sokmo !!

hehehehe :D

The Pisces Man said...

Ni kasut raya ker nih.... amboi2x, cantek sungguh...

EH, Kak Red selamat beraya sakan and bermerah-merahan lah yek di Hari Raya nih...

By the way, saja nak bagitau, I received a few visitors to my blog from European countries yg datang dari blog Kak Red nih... Pelik jugek ya, memandangkan it's not that I comment all the time here + cakap pun rojak Malay English. Also, the link to my blog pun bukan ler prominent sangat terpampang kat blog Kak Red nih kan. Ada satu visitor tuh, buleh kata regular jugek lah, everytime dia visit, mesti dari blog Kak Red...

Misteri... misteri.. hehe

Zana Sadri said...

khatam jua aku baca seminggu nyer entry. heheheh...

merahnyer.... comey2..(apa yg comey?? kasut gegirl lorr.. :D)

kak.. adik kak red tu tak kena katuk pale ngan kak red ke? baru sebulan dah pi melaka? hahaha.. kalu ibu mertuaku tahu.. mau kena syarahan panjang giloss...

Ziana said...

scaryy tgk tumit tajam tuh..
mau boco pale kalau kene..
:)

Red Mummy said...

mika terima kasih kerana memuji kasut anaknya...

myheart sweet tang kasut mak ke anak?

ly - nak pinjam buat katuk pala org tu ke mata or gtu ke sume bley

abdun - tu gamaknya ko nye nick yg the pieces man kot...so bape percent aku dpt coz dia dtg dr blog akak ko ni ha? hahahahahha

zana - satu ari 3,4 entries, mau jenuh lama ko baca kan?

akak mls nak katuk pala dia, coz dia dah bosan sgt dok umah lama2..eh ko x baca ke cite dia lam BH aritu? aku x scan yet...

amybarakbah said...

wohooo akak RED

ur RED shoes exactly like my RED shoes hehehehe

not raya shoes but after raya shoes huhu

Nautini kan...