Friday, October 26, 2007

Sesejuk hatiku...

Opismate aku banjer. of cos i chose this menu, Catch of the Day, my super fav.






kepala aku tingtong lagi. drove to office ngan mata sipi2 sipu2. tido 7 jam bg menggantikan 40 hours berjaga adalah sesuatu yang tidak sihat. Berjaga kerana ini dan itu .



Every morning, aku kena anto abang dulu to school and anto gegirl lak to Mom's house. kira aku buat satu triangle BTR, Sri Permaisuri and Tenaga. Menambah sleepy mood.





I m a bit merajuk la today.


I know that i can handle everything, x kira susah payah camne pun. Tapi kerana sipolan overdose busy, the time difference is a bit hard for us to communicate, aku tido dia keje, aku keje dia tido.


except weekends.


Ok lah, dah get used. 8,9 taun dah kan.




Sebab di sini dia busy, dan di sana pun dia busy jugak, kerja menghantar paintings to encik frames pun aku kena buat sendiri. Abih je kejer, aku angkut my 2 kids to this shop. The tokey of this shop is very friendly.



Korang yang pi Bali, pls get me more paintings ye. aku ada byk lagi wall kosong.


aku anto 2 benda utk diframekan, 1 lagi aku tempah khas. those 3 items will be delivered to VA on Sunday. Abang boss x provide service memasang, i cant wait for sirman so i wil make sure my brothers to hang it nicely.



Congratulations to Red Mummy walaupun used to be the very selebet lady. aku suka nak congratulate pasal aku berjaya jugak siapkan task ni, aku suruh orang tu buat sejak orang tu belum pi, tapi org tu leka layan Heroes jer.


aku merajuk la.

sebab aku merajuk, aku nak pi carik kasut. nak carik baju.




9 comments:

viruspadu said...

wah gitu, merajuk ubatnya shoping, SETUJU SETUJU,

Lily.Lulu. said...

adikmu ini kelaparan
nak gi shopping gak laa jap lagi

Alam Setia said...

Sabar-sabar jgn merajuk

Equilibrium said...

akak x majuk ngan saya kan?
kan kan kan?

so...

lantak lah!

muahahha

i'm bit busy lately...

wanna dating?

hang in there

keep in touch.

Equilibrium said...

akak x majuk ngan saya kan?
kan kan kan?

so...

lantak lah!

muahahha

i'm bit busy lately...

wanna dating?

hang in there

keep in touch.

Ziana said...

alahai lapo nye...
sedapnyeeee...

ly....jom ice cream?
:)

Josh said...

Kesian Cek Red ni. Your inner strength is admirable, make u beautiful throughout. Gi la shopping, lepaskan stim stim tu.

Red Mummy said...

virus - itu lah pangai aku x kira majuk x kira marah hahahahaha

ly ko soping kat ne? aku soping kat tpt cekai jer

alam - mana ko ilang? bertaun ko jadi reader akak tup aku nampak ko kat blog abg TT semedang...ko dah lupakan akak ye

eq banyak la ko nye hang in hang in, aku hang kan ko kang nak

ziana ice cream jer? mana kenyang nok

josh - cik red? eii sedapnya bunyik hehehehehhehhe

miss^dbab said...

shopping?a good way to release stress..hehehee..

kak red..saya tgk kak red suka slippers frm BALI..me too..cool in it?design wise supercute n its affordable too!again,tahan lama pulak tu..last one i had siap bwak ke uk lagi..nak pakai time summer..love it so much sampai sanggup hangkut ke sini..the rest semua still elok n resting in peace in taman maluri..hehe..paling lama pakai bertahan 3++ tahun..not bad for a cheap slipper ey?

balik nanti saya pun nak borang cheap cotton baju tido for my kids..aishah pakai till now 'dah setahun lebih' since beli kat pasar mlm tmn maluri..masih elok n tahan..just love it!