Thursday, October 04, 2007

Sweet Thursday...

Hello my supplier is here. Remember her?


The tokan pailang 4 toottttttttttttt!!




That tooooooooot dah abih sekejap jer. Bila segerombolan sepupu papat anak2ku melepak kat umah tokneknya, camne x abih..in one nite je dah zero pc. so kena order yang baru, another 2 boxes.


not this one, i ve been getting this dengdeng every year. sume org kata sedap...at the end aku anto kat umah mak aku. so this year arap2 population sedap tu masih lagi on track.





The toooooooooooooot!!!

6 comments:

Hannan said...

akak, officially saya namakan sekoq goldfish tu red diva@kak red,... har har har... nanti saya bosan2 saya jentik jer red diva tu...

p/s- kat sini... ttttttttttoooooottt tu bole beli kat supermarket

Lily.Lulu. said...

tooooootttttttttttt !! yye yyyeeeyyy !! dah nak raya !! yeyy yeyyy !! yahuuuuuuuuuuuuu !!

tebabommmmmmmmm !:D

Ziana said...

kak red..
ade stock tooooottt lebih?
nk oder leh?

mikaounik said...

the toooooooot is a ....hehehe..gedebabooooooomm..
hehe

Bayang² said...

erkk....


tooooottttttttttttttttt....... tu hape???


kekkeke

siyes... hamba tak tau... tlg xplain leh??? kekekkeke

Ceera said...

nak main toooootttttt jugak la, wohOoooo...