Tuesday, October 16, 2007

Horses...


3rd time datang ladang kuda kat Cherating nih, baru le kids merasa nak naik. First time datang was yesterday, x dak orang pun, pagar pun katup. 2nd time datang, abang jaga kuda ni nak balik makan, so petang kol 430 datang baru le ada, dia siap tunggu kitorg yg jakun2 kuda nih.



Dewi Cherating is 6 yrs old kuda betina. Kuda jinak ni akan mengentertain anak2ku.


Sebagai Abang, he got the first turn of course.

Gegirl patiently tunggu turn ...
Gegirl x sabo, ada ke dia suh kita amik je kuda2 yang kat lam kandang tuh... banyak ko nye diva!
aisay...x turun2 lagi abang, 2 round pulak! beso tu kandang kuda nih.


hah finally!


si jaga kuda tu nak buat 2 rounds gak, adil for them, tp aku ngan sirman suh seround je for gegirl, panas terik tuh...mak dia dok bawah bangsal x larat nak join sekaki.



RM15 for 3 rounds. murah gila babe!!! I m not sure whether this one is open for public or not coz mmg takde org datang pun sepanjang kitorg kat situ.

Maybe coz ari raya, and orang lain pun x heran ngan horses, except anak2 ku.

3 comments:

RedWGG said...

nak naik kuda! nak naik kuda!

mad redo1 said...

kat pantai teluk ketapang, kT kosnya hanya RM5 untuk ber round2...

Hannan said...

akak... kesian kuda2 tu... time2 raya pon kene keje jugak... heheheh