Monday, October 08, 2007

2 Trips...



We are local people, we dont use the balik kampung terms. Sirman has put aside our 2 big luggages, for our short and long trip.


Kick off date on 3rd Syawal.

17 comments:

MyHeart said...

hamboi...tu nak merantau ke mane tu?? sampai 2 luggages sekalik tu??

Lily.Lulu. said...

selamat merantau mak ..
nnt jangan lupa anak mu di sini
;)

mikaounik said...

kak nak ke mana tue

Umi Mia said...

nak kemana tu kak red ooiii...sonoknya nak gi trip......

Ziana said...

nak ikot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Red Mummy said...

agak2 ko nengok blog ni dah bersawang

masa tu lah away nyer...

satu ari 4,5 entries, kalo dah x de entry baru, ha kompem le tu..

RedWGG said...

beshnye ... slmt jln2..
nikmatnye ber holiday...
carik ler access nanti kak..
jgn ler sampea bersawang blog mu ini..

capik said...

same la kite.. local people... tgu org dtg uma saja...

mad redo1 said...

akan ku rindui pot pet mu ini... hehehe...

@in said...

mak uiii.... cam nak bermusafir berbulan2 gamaknya.... Selamat Hari raya yer.....

nikfarizah said...

Nak g mana ni raya2?? Besar bag tuu...mesti jauh nih..

By the way..takut tak sempat lepas ni....Selamat Hari Raya!!

Jie said...

mana pun ko nk g cuti2 ni kak

jgn di perabiskan semperit tu..dah jgn lupa bajetmu itu tepikan duit raya utk kita org ni

echah_syed said...

jln jauh nie..snap pic yg superb ekk..x dpt ikut tgk pic jer pun ok laa :(

~epi olidy~

Arin said...

kak red, selamat berjalan2..update le blog kalau tempat tuh boleh beronline..hehehe..
selamat hari raya aidilfitri..

alieys said...

cam best jea lerr.....yerlah orang banyak cuti bolehlah cuti lelama...

Hannan said...

korang semua kene tipu laaa...
kak red nak pergi jual ubat jer tu...
cube la pergi jalan2 kat chow kit tu.... cari awek berbaju merah bawak beg besar... hahhaha...
ileks ek akak.. lawak pagi raya.. maap zahir batin

Red Mummy said...

ye nan ngan propah lawak busuk nyer...nak kena budak ni

even it s raya, we really need d time off, u wud know the reason later..