Saturday, October 20, 2007

The first task...

The kids are sleeping, kena bangun kol 6 pagi camne le x tertido while odw back home. aku nak kena singgah kat JJ, dapo kabinet fridge dah kosong.


That s my new boipren, pas anto laki naik flight terus ada boipren gitu kan..


wah very the sesuatuh!!!


Tu adik aku la, Epi, he is famous in this blog.


JJ opens at 1030am, aku sampai at 1015am.


Mak is coming back next week. I plan to take leave on her arrival day to do some cookings. Nana dah boleh gerak cergas tahap cipan so i will just cook 2 lauks from my house and sayur mayur nnt she can top up.

Puk pak puk pak...RM183. tah hape2 le mende yg budak2 ni amik jadi byk gitu.



Not in the mood of cooking, aku tapaukan McD for all 4 of us, Epi needs to go home early for his afternoon shift.



OK first thing aku nak buat, anak2 janji x nak kaco....mummy nak qada tido kejap. and aku tido 4 hours straight! best!!!



n lagi satu good news...Fifin my helper is back already!!! yahoooooooooooo!!!! Elok sangat lah tu, bilik bakang tu pun dah penuh ngan kain baju nak diiron berlipat segala.

5 comments:

Shah said...

Fifin, lepas tu datang umah kitorang. Kain baju berlambak2 atas sofa tak berlipat sampai rak baju dah tak de baju nak pakai dah...

Lily.Lulu. said...

hensem boipren baru yu tuh. bleh ngurat ??

nguah nguah nguah ...

i nak amik dia jadi my helper la kat rumah i nih :D

Ziana said...

selamat laa ko fifin!!
sure keletung keletang ko nnt dok ngemas..iron per sume..
heheheh.........

mcm ku kenal itu boipren..
tp dimana ya?
:)

mad.redo1 said...

patut le nampak kat YM tuh qada' tido... tido sunggus rupanya...

Hannan said...

lily... ngurat hannan dah ler... hahahahaa...
adoi, apsal la muka sorang2 ni mcm baru lepas kene tsunami ekk...
ilekss.s. sirman will be back...
man got to do, what man got to do.!