Thursday, October 04, 2007

Walk walk and shoot on Wed...

aku x tau sapa orangnya...





sapa yg dok sblah aku ni pun aku x kenal lar...

penat la, muka penat badan penat, had to walk from klcc to one building for a mtg, balik pun jalan kaki gak. pe kes bawak keter, dah sah2 sblh jer bgnnnya.



**i met my silent reader kat lobby klcc smlm, apa nama ko aku dah lupa laaa..nak amik gambo pun x ingat lsg. She pun kata muka aku miserable nampak x ceria lsg. rupanya kan, nak bergaduh ngan lady driver hahahahaahha tu yg toye je kan**


the entrance of the building...i went here wt a colleague, but balik sorang2 layan hp calling here and there. my kelig had to stay off for another mtg.


aku cabut le terus balik umah where i met the stupid lady driver cums anon, yday.



kasut2 ku x sempat nak bawak naik pasai dok leka ngan trauma anak2. oh, i hv to drive wt sandals, no sandal, no driving.




so masa gaduh wt that lady driver, bayangkan pakai sunglasses, baju keje vogue (ater ko jeles ke anon?), tup2 pakai sandal.

so what? any issues? ada ke rukun negara ko kata aku red diva x leh pakai sandal?

the usual gang: let s meet up trow nite after buka, i m gonna bring the kids - maklum le skang aku kena jadi cam iefa kulu kilir bwk anak, suamiku kojor, adik lam pantang. unless my hensem brother Epi is willing 2 babysit my kids at VA - boleh Pi?

6 comments:

Lily.Lulu. said...

it's friday nite trow. let's lepak and makan2 tak kisah ler memana ..

jom jom .. nnt kite ajak iefa skali kalau adam dah oke

:D

budak2 nnt leh main2 kat tepi yer ..

masak ape ari nih mummy ?? bau sedapppppppp je tuh :D hehehe ~

Hannan said...

beware, seandainya anda ingin berjumpa ngan kak red, atau pon terjumpa kak red, sekiranya andai memakai kasut bagi lelaki, kalau x pakai stokin... lari cepat2 ek.. ( nanti masuk gambar pakai kasut xde stokin.. ape kess)... dan kepada wanita,.. pastikan kasut anda sentiasa kelihatan baru beli... heheheh

Ziana said...

tmrw?

haa jomm! jom!
:)

Lily.Lulu. said...

tido tido .. jom tido!!

sok ajak epi gi nz la skali
suh dia babysit kat sana je
kan senang .. baby sit depan mata
nnt kita sms dia ..

nite mummy ..
lebiu
mwah
:*

Red Mummy said...

pesanan x rasmi hannan the propah

RedWGG said...

mlm ni kan?
jom!!

lalala..
sediakan camera anda ngan bateri!