Wednesday, October 24, 2007

Mak ku pulang dari Umrah...


the father to be...but makan taun lagi lah.

Epi mmg ngah tlg jg kan baby si nana, bukan purposely for my blog.



gambo aku ngah berborak sakan wt my mom. No mom's photo coz to respect Mak yang tidak bertudung di dalam rumah bersama anak2 menantunya.


a gift from a mother to her daughter.

kat Mekah n Madinah ngah sibuk jual menda ni, cam lampu tido waktu malam pun ye gak...each one of us yang dah berkelamin dapat sorang satu.


the diva daughter dapat the biggest one.


Sirman - the ketayap that i m wearing is for u. sebelum sempat aku tanya kaler merah, adik badik aku dah jwb 'merah merah takde, putih biru je ada'.


aku cuti arini, menyambut kepulangan Mak yang pulang dari Umrah. She patut balik end of the month, tapi dapat flight awal, awal2 pun dah 10, 11 Syawal gakkan.

My Abah and the brothers jemput mak di KLIA, yang the girls main masak2 kat umah memasing.

Mak, taun depan raya kat sini boleh? dah bape taun Mak raya kat Mekah...boleh ek?



7 comments:

Ziana said...

cute nye gegirl pakai tudung..
teserlah chubby nyer!
geram!!

kakred...mase pakai ketayap tuh..ade rupa abang...
sebijik!!
:)

mikaounik said...

wowowo comei yg pakai ketayap tue :p

kak
daa brp thn akak punya mak beraya kat mekah

Lily.Lulu. said...

ohhhh .. sape yang hensom pakai ketayap tuh yeh ???

hurmm :P~

enie said...

Salam pada mother u, selamat pulang ke tanahair. Mesti seronokkan dapat raya kat Mekah..

viruspadu said...

alhamdulilah, selamat pegi selamat kembali, mesti stok kurma, kismis byk giler kan

Red Mummy said...

ziana - aku serupa abang? bukan patutnya abang serupa aku ke?? kan kan kan?

mika ada le 3,4,5 kali dah kot, x ingat dah lah...tp dah byk taun mak x de pagi raya

cik lily maksudkan saya yg hensem kan kan??

enie lama ko ilang mana pi oiii

virus - stock abah bwk blk dr umrah dia bulan 5 aritu pun x abih2 lg aku rasa

Hannan said...

akak oiiii... kalau mintak kain semayang warna merah ok gak kan?

ehhehe.. lawak jer..