Monday, October 15, 2007

2nd Syawal...


Nana and Yus wt their new baby...she is still dalam pantang baru lepas sebulan tapi asal ajak ke Melaka, laju je nak ikut...



we got here at almost 4pm, terima kasih lah highway sg besi to seremban yang panjang jemnya itu. kami pi rumah sedara tu sedara ni. My 2 sisters and 2 brothers left KL first before afternoon, sebab aku pun dah balik lbt from in law's house a nite b4, we told them to jalan dulu. I cant disturb sirman to wake up early, he needs enaf rest and tido.


melaka ni satu halnya, jem and traffic light byk gila!!! sirman amik rehat tido kejap kat umah my auntie, penat. perut kenyang satu hal, panas kat luoar pun satu hal...

aku x sempat jumpa my 1st sis di pagi raya coz she had to rush to her in law's house awal gila than us. so today when the 3 sisters jumpa, selain dari mengupdate berita terkini, sempat juga mendengar berita sensasi. aku lah selalunya yang lambat dapat tau citer, depa 2 sentiasa ada soksek. Btw, aku nengok ramai gila org melaka and adik akak aku yang pakai ijau di 2nd Syawal ini.

The final house, x larat dah nak berjalan. balik kl singgah RnR Seremban for teh tarik break. My mom belum balik, Abah tak nak ikut to Melaka, so ini hanyalah our 5 beradik out of 8 yang balik kejap ke Melaka to meet my mother's side, the uncles and aunties are satu mak but lain abah wt my mom.


tersangatlah penatnya!

My frens in Melaka, sorry cant meet up, first few days of Syawal are meant for family only. Kitorg sampai VA pun lagi 5 min nak midnite.

Terus amik big luggage for our nxt trip tomorrow.

1 comment:

Hannan said...

adei... dah hilang dah kaler hijau...kembali ke pangkal jalan jugak akhirnya... nak jugak color merah die tu... hehehe.. selamat ari raya x abis2 akak...