Saturday, October 06, 2007

Abang's collection...



so aku dah dpt barang yg kupesanast monday. Aku mmg ada pi ikea last 2 weeks but masalahnya ada brg yg terlupa nak beli. since budak tu pi ikea, apa lagi, kena le dia paksa rela sumbatkan jugak.


tq ye nok...ops, kawan baik pekabo? hiksss



so midnite ni jugak sirman pasang segala. aku cuma jadi tukang tengok n kids pun dah tido lena. but i did helped him too..!!!!




aku tlg psgkan study table ni, red colour lagi! abang doesnt like red, he loves blue but aku kentong dia kata blue yilek pocik. rasanya lampu ni x lm je dia pakai, aku nanti cariklah kaler biru gak utk dia.

i will tfer this to my room or mbe gegirl's room.

tok janggut toolbox sume kuor nak pasang study chair abang. for itu 2 items, i just paid RM100 to Ikea via Lily yang bakal bertunang tak lama lagi..

oh..aku dah terbocorkan rahsia!

hiks!

10 comments:

Ziana said...

erkk..
np sy lmbat tau????
lily nk BETUNANG????

papepon...congrats laa nok...

bile tuh?
leh amik berkat
:P

adrenaline said...

oit...lily bakal bertunang??who's the lugky chap man....congrats babe....

Miss Nazla said...

wah enggage?

echah_syed said...

lily nk bertunang?mmm pic yg emsem tu ke gewe dia kak red?'renjis2 dipilih,ditaburi la tawar'>nyanyi versi datuk ct :D

wau said...

wahh kak reddd lily bakal bertunang kerss..ahaks congrats!..kak red selaku mak pasti bangga gitewww..
btw lampu merah tu cun ler!

Wawa said...

alah tak caya la kaukata lily nak tunang.dulu ko kelentongkata si equil nak kawin sampai pagi2 aku sms kat dia.

:P:P

Lily.Lulu. said...

same same kasih ..
saya gi tolong belikan tuh ikhlas yeh. balance RM2 lagi aje ..

tapi tang kawan baik tuh, rasa cam nak sepak jek .. ngehhhhhhhhhh !!!

*jap aku cari lesung batu kasi hentak kat rambut yang baru tuh .. muahahahaha (gelak jahat)

anyway .. pengumuman yeh .. ape kak red tulis tak de kena mengena dengan apa yang saya kata happy itu. ampeh dot com ... mari kite rosakkan rambut diaaaaa !!!

haih .. haih .. jatuh saham saya mcm nih !!!


p/s: mummy, kalo tol la kite nak tunang, definitely I will invite u, ziana and those who's close to me come to the reception. betol x??? betol x ????? betol kan ????????

:)

mad redo1 said...

woah, join the club... lampu dengan stool itu sudah lama jadik items kat rumah mad redo1...

Red Mummy said...

kahkahkah

kowang ni

aku x ckp pun ly nak bertunang bila...

insyallah satu ari nanti 'bertunang' tu datang juga..

masin mulut akak dia niii

hiks

Ziana said...

topic hangat nih kak red!!!

ly...bile nak invite tuh?
:)
xde date and time lg ek?
taun bile agaknye tuh
:)