Sunday, October 21, 2007

Day 1...

the little diva looks so sad and lonely. She is so so so closed to her father, and she has started missing him. Sirman left 3 pcs of his used shirts for us, gegirl chose the red colour, dok usung baju bapaknya kulu kilir.

I know nnt Sirman touches down to LA later, and read this entry, will make him lagi lah sedih. Dont worry daddy, we survive here, insyaallah.


to cheer them up, i brought them to Hajris, Abang wanted to have his roti canai as a dinner. aku pun terpaksa anto Sparkle Grey to car wash, sejak lom raya till now x bwk keter cuci. It was Sirman's job aterrr katanya wanita waja besi berani kan, kena la buat sendiri.

Gambo purposely blur. so jangan komplen.



Hi Daddy.....Abang yang snap this photo for u dad!


Gegirl yang ngah x berapa sihat, kita layan main telur2 pecah. ni anak2 aku le yang ngajar main telur pecah, susun jari tangan tingkat2 pastu nyanyi2 and pecahkan telur as jari tangan tu, it s called ' telur pecah'.

Aku nak buat Day 1, Day 2 cam bang TT nye few entries. Jenuh heh aku nak track down...will try lar.


Note to remember: isi minyak keter siang nanti!

11 comments:

*meow* said...

Jangan sedih-sedih k, lagi dilayan lagi mengada feelings tu. Happy-happy yeh! =D Selamat berkenalan kak red!
*meow*

eiza said...

kak red!jgn lupe isi minyak keta...ngeh ngeh ngeh...

nk bgtau ni, ada warehouse sale....
check my blog k....

jom2..

eiza said...

yg kedua tu ade perfume..tp cume tak byk brand jer..

ashterix said...

hi mummy, abang, gegirl,

daddy dah safely landed in LA.
ishh sediynyerr tgk gegirl.. :(

i'm missing u guys already


take care k. 2 bln kejap jer. pejam celik dah balik nanti.

hugs & kisses muahhhhh :*

tukangtaip said...

Ala keciannya dah miss daddy dia.

Flight to Tom Bradley/LA 18 jam saja kalau tak berhenti banyak.. sat lagi sampai la tu.

Redmummy tak payah susah susah nak kira. Zaman hi-tech ni boleh kira automatik saja:

http://www.wishafriend.com/countdown/love/

Ziana said...

alahai siannye gegirl...
sabo gegirl..
gegirl kene laa jd little dive yg kuat and gagah mcm mummy ye??
:)

haa tuh ur daddy dh smpai :)
alhamdulillah...
:)

Wawa said...

daddy, i am missing you too.

ahahha.

alah kak red, 2 bulan je.

pejam celik pejam celik 60 hari dah balik la cik abang itu.

sometimes absence makes heart grow fonder.

:)

Lily.Lulu. said...

gegirl jangan cedey2 tau
nnt kan leh webcam ngan daddy
make sure pesan macam2 kat daddy suh bawak balik

heeeeeeee :D

do take care mummy. anything call or sms or ym me

mwah mwah
;)

Hannan said...

wowww.. budak2 skarang still layan ker game2 camtu ek..
ingatkan semua dah terdidik ngan psp/playstation/nintendo..
bagus2...
lepas ni ajar diorang naik upih pinang pulak kak red... baru cool!

Anonymous said...

greatest of all time

redlover said...

terigt zmn kecik2 dulu....ma dad pun slalu kene p obverseas nun ceruk2 plantor minyak bagai.......demam panas la....sejuk la...sampai nampak ion, tiger, snake bagai kat bumbung umah...


n yes....the used baju things really work out!!!! tak sangka ade gak yang masih gune taktik nih...


bergenang air mata tgk gegeirl...terigt zmn kekecik n yes the feeling really hurt!