Tuesday, October 09, 2007

Dari mana datangnya SIRMAN...

Dear Dirty & Smelly Anonymous,

i wanted to post this entry next week, but i guess someone should learn on how to respect me as a wife to a man, u are not my husband, pls click X on yr right windows, this blog doesnt need you here. This blog is about my life, not yr life, so pls leave my blog now!!! I dont use yr money, so jangan menyibuk jaga tepi kain skirt suor baju aku, apa aku nak pakai is none of your business. My business is to blog bout myself bout the RED DIVA, so kalo ko nak menyibuk bout myself, do open yr own blog and talk bout me in your blog. Stupid Idiot! hahahahahaha!!!



Sirman is pronounced as ser man.

not sirman as wt i.

he has a very unique name, u know his name from this news article.

aku banyak baca blogs orang yg namakan lakinya my baby, my hubby bla bla bla...






at first i put it Sir..my sir and he is my man so aku tambahlah jadi SIRMAN.

and nama tu kekal till now.

i dont call him Sirman in our real life, though.

the funny thing is when ppl read my blog, and bumped into him, orang leh panggil dia Sirman. yes, that name dah melekat kat dia...from my blog sampai ke dunia luar.



it s a very unique nickname, indeed. As long as i m happy, he is happy wt that nick.

24 comments:

Shah said...

Laaaa....lalat jantan pun ada jugak rupanya. Susah tul jadi Diva ni kan...

Lily.Lulu. said...

mari kite beli ridsect reramai .. bunuh itu lalat @ anon perosak !!


hiyarghhhhhhhhhh !!!

*kasi ketuk kepala mereka dengan lesung batu :D

Red Mummy said...

shah..u are right..

i should edit and remind them on my DIVA thingy...

oh btw, sok akak masak ayam masak merah..hehahahah

cHiQuE said...

ish manjang lalats suka kat kak red... kasik ajer sedaaasss kat lalats tuh!!!

Red Mummy said...

oi

komen psl entry sirman la

cite lalats lak korang excitedkan

Lily.Lulu. said...

sirman macam salleh yaakob
sirman macam spiderman
sirman macam superman
sirman macam ultraman
sirman macam batman
sirman macam heroes

sirman macam sirman laa ...
oke x mummy ?

Miss Nazla said...

kak,
selamat hari raya. maaf zahir batin.

Hannan said...

cikMerah... pelik betul la blog awak ni ek... setan bulan2 puasa pon ambik m/c... tapi lalat x reti nak hormat ker... iskh2... hahhaa..

A Z R A said...

i personally think its a unique name....:D

CLEO said...

kak red 1st pic tu sib baik la awak yg kat blakang. kalo sirman yg kat blakang nampak mcm adegan 18sx jerrr hahahaha. oppss...sorry kelocahan melampau plak aku nih.. lariiiiiiiiiiiiiii

Jelly said...

sedap nama ekk.... Mira...

echah_syed said...

da agak kak red>>sir & man become sirman :)

~sirman tu pandai marah ker???

mikaounik said...

yess...
betul seperti saya baca slalu sebut SIRMAN..
~happy family~



gedepekkkk utk lalatsss

azrid said...

sirman lebih ensem dr salleh yaakob

sayda said...

betul la cr sayda sebut sirman. ;)

selamat hari raya~

shasha said...

kak red...ramai sungguh yg jeles kat kak red ni yerrkk..lalat jantan betina pun sama2 dengki..terbukti la kak red adalah DIVA!!..love RED DIVA...huhuu..

viruspadu said...

org glamers kan... chehhhhhh... diva lagi , mmg la ramai org dengki kan kan kan...
awww x rela i...
kak red, x payah layan lalat2 itu... bikin sakit kepala sajork

Anonymous said...

bertambah ramainye lalat2 shows that u r really femes......jgn amek pot..... drg jeles kat RED DIVA sbb life drg x se DIVA ini.....-jenna

Ceera said...

lor, mati2 saya ingat nama husband kakred sirman... rupenya bukan, hehehe... nasib baik kakred bagitau... =P

selamat hari raya...

Zana Sadri said...

hehehe... btul la zana sebut serman not sirman.

tapi klau gitu gayanya mmg jadi sampai ke luar sbb nama tu je di ulang2.

Yes sir!

enie said...

Beb, lantakkan lalat tu,,,dah namanya pun lalat mana tau nak duduk diam & reti bahasa,,,,eh..eh..eh..kejap ..kejap yea...ada lalat pulak depan nie..nak spray kejap (gedebus...lalu lalat tersebut pun jatuh terselepok ke bawah)....haaaa ambik kau...

ReDbLoOdSnOw said...

hehe....still gak ade lagi penyebok2 yg suke seybok ttg blogs org.

suke hati kte lah kan kak red nk letak ape pun inside our blogs. if x suke bc...leh bla lah kan.nyebokk betol!!!

adrenaline said...

waduh....lalat lagi....tk penat ker si lalat nie?? shuuuhhhh....sorry eh lambat setapak bace....heee

tukangtaip said...

Hmmm terharu tengok isteri yang sayang dan hormat suaminya macam ittew.