Tuesday, October 23, 2007

Not Pregnant...




aku diet berbulan2....

kurus hasilnya.

satu hari di bulan syawal




aku makan semakan2nya. santak.

specially bila aku pi umah makcik pakcik belah sirman. makan hazab.

perut ku naik bagaikan sebulan mengandung

kemudian 2 bulan mengandung

dan terus jadi 3 bulan mengandung



yang korang dok ingat aku ngandung tu napanya.

he left me wt big tummy - buncit le bukan ngandung.

anw, terima kasih for the congrates comments, sms and emails. byk gila tuh. kalo aku ngandung tol2, u jangan lupa anto adiah for my new baby born ye?


Saya minta maaf kerana semua menyangkakan that i m carrying a baby. Ramai juga yang sayangkan si ibu merah ini. Think i m enough wt 1 son and 1 daughter. Insyallah.



13 comments:

Ziana said...

hahaha...
sume nk tgk abg and gegirl dpt adik..
:)

Anonymous said...

Mak mak ada 8 orang hadek hadek, mak pun ada 8 orang hadek bradek, anak mak pun ada 6 horang hadek bradek. 2 tak cukup, rumah kurang brdesing...

Anonymous said...

kak red bikin org kaget.. tp mesti lagi meriah kalau kak red tambah baby lagi. :)

Umi Mia said...

ngeh ngeh..tertipu gue....saja jer buat gempak kak red ni tau...benci I....hikhik....

Lepas ni jgn jadi citer gembala ngan serigala lak...hahahaha...

anyway...kalau betul...memang ramai yg tumpang happy....:-)

Red Mummy said...

ziana - x kot..x x x...

anon 1 - i know bout it but rasanya ckp la 2

anon 2 - mmg mesti meriah, ppl wants to see my pregnant look..tp akak ada tempek gambo ngandung lam blog ni

umi mia - korang la yg kaget, aku x ckp pregnant pun, buat gitu je dah buat korang saspens

tu kalo sungguh insyallah i will do the official announcement.

ko le tambah lu

tukangtaip said...

Haiyo.. patut la macam tak pernah nampak saja, tiba tiba ada.

Jom la join main gym redmummy. Gym atas Maxis tu ramai boleh cuci2 mata hehehe.

Red Mummy said...

gym atas maxis tu kena jadi member la bang..aku member utk Twin Tower kat bawah tower 2 je bang.

dah lama dah aku dok melekat x panaskan engine sukan aku nih.

futsal ke mana, squash ke mana. abih segala function open hse bagai aku nak hit baliklah..

oi sapa nak squash ngan aku jom oiiiiii

nxt wk onwards aku free, anak dah abih exam!


jom jomm

pu3nemo said...

tipah tertipu..hauahuahuha..
tp serius la mummy,mmg pic tu nmpk real cm ade bby jek..eeheheheh..

Lily.Lulu. said...

muahahaha .. told u guys
hanya gue yang tau ..
keh keh keh ..

okeh mak !! next week eh ? jom !
bersukan laa kite
:D

tukangtaip said...

Tapi kan... camera angle tu betul2 nampak macam mengandung. Pandai photographer tu buat special-fx.

Takde ke teknik untuk buat six-pack? Heheheh...

Red Mummy said...

aaaaa

ciiiiiii

a.d.i.b.a.h said...

alaaaa mak merah ni bikin rakyat2 jelata terkezut aja. Baru la nak bajet2 muke abang + g girl = ???

Lily.Lulu. said...

hahaha .. abang TT

let's meet and i'll do something with ur six-pack itew ~

hikss !!