Tuesday, October 30, 2007

The very best Tuesday...



kenapa aku dok lam ladies snappy2..pasal ms bunga lembab dok belek x sudah. arini kita nak start engine dietary. not for me, for ms bunga.


aku rasa aku nak makan je lah apa2 la ni, coz aku ingat, bila dah jg anak2 wthout sirman is around, so boleh kot gamaknya kurus sendiri.


boleh kot...taun lepas dia dok lama kat holland pun, selim mak merah, bila aku pi join dia for my 2 weeks visit, kembung ketapi balik perut aku asik makan makan makan. failed diet!




yes this is my simple lunch. the chips and the ice lemon tea. x leh makan heavy coz Ms Bunga kan pantang makan la ni, so we jalan2 pusing Eclipse, got one that i want tp aku ilang number discount card member lak. Need to revisit later.


Seronoknya hati bila aku dah siapkan semua kejer in order. No more pending, at least i can go peacefully.


Aku cadang nak bangun awal pagi later, pi pekena roti canai wt kids kat Hajris. Ady tentangseseorang?? pekabo keter ko yang kena langgor ek? sian ko. Pagi tadi abang kan ponteng sekolah, so dia ajak pi roti canai, tp aku lak ada mtg. So i gave him RM10, suh dia ajak Atuknya pi together wt gegirl.



Lepas stgh jam aku sampai opis, aku tepon umah Mem takde org jwb. Rupanya bukan dema bertiga je lepak mamak, ngan ayahbondaku pun layan sama.


Happy for them, happy for me.


6 comments:

Ziana said...

bestnye chips!
mcm chips kat King Pie..

nyum nyum..
bile agaknye nk kesane ek..
:(

A Z R A said...

kak red, you look ok to me,shapely - just nice, nape mau diet eh???.....hmmmmmmm....i dont do diet...hahahahah....

echah_syed said...

~ cutenyer kak red !! :)

mikaounik said...

kak..
badan daa best..xpyh laa diet..
akak kan aktif sure berat leh maintain..

Lily.Lulu. said...

ice lemon tea kan fav kite ..
dalam tin ngan dlm botol
mamak buat mmg x minum

:D

teringat kisah order ice lemon tea lepas kita main futsal dengan burberry dulu mummy .. huhuhu

tentangseseorang said...

seb tak meraung masa call akak smalam. kalau meraung harus kuar entri dalam nih. ahahahaha. keter mcm mana?? calar yg jelas kelihatan dan kemek skek. hajat dihati takmo dah basuh keter selagi belum diketuk dan di spray baru. mau makan bertahun2 kot. ahhahahaha