Saturday, October 27, 2007

Sucinya hati...


8 comments:

zarena heeney said...

hai kak red..nie 1st time ina nak catat sthing kat komen kak red..selalu baca jea blog kak red nie..tapi ari nie gatal plak tgn nak tulis sthing..

bagusnya ank2 kak red..saper jd imam tu..gegirl tu comel la

echah_syed said...

kak red sexy tu gegirl..nmpk peha :D

~ insyaALLAH jd anak2 yg soleh n solehah..aminn.

Jie said...

Ya Allah..kau berkenankanlah doa anak2 kecik ini.....

amennn............

vangardx said...

salam..lama tak singgah..slamat hari raya kak red..kesian bebudak..nie mesti rindu daddy nie

mama_naufal said...

Sejuk perut ibu mengandung dpt anak cenggini...bagus kak red dah didik anak solat sejak kecik...semoga menjadi anak yg soleh & solehah dan semoga berjaya di dunia & akhirat...ameen...

Contest said...

i'm kinda curious...saja nak tanya lah ni kan..

kenapa anak pompuan redmummy ni bila solat tak pakai betul2?

memang lah dia masih kecil n belum wajib solat, tapi heran sbb dah few times, kuar gambar dia solat pakai camtu...

walaupun masih kecil, shouldnt we teach her the proper way of donning the solat's garments?

tapi mungkin redmummy ada alasan2 munasabah. i'm just wondering...

sebab heran jugak...

azisham said...

yes contest...i tgk pn tkejut gak...np tk pakaikn si gegirl betul2..gegirl spatutnya duduk blakang abang la...posing2 je kot rsnya

Anonymous said...

ala so kiut la....

they just a kids... somtimes kalau kita terlalu tegas time2 umur diorg camni.... alih2 nnt diorg ingat membebankan.. so biar jela diorg blaja sikit....

kekeke aku yg ckp byk ni.. anak takde.. ckp je lebey.. anak tekak ada lah... hahhaha