Tuesday, October 23, 2007

Happy Birthday Abang...







Salam aunties and uncles!

Today is 23rd October. It s my birthday, and I am 6 yrs old already.


Semoga Allah menjadikan Abang anak yang mengenang jasa mummy n daddy, menjaga kami dan adik mu, menjadi anak yang soleh....


We love you so so sooooooooooooooooooooooooo much!!!





Abang was born via cesarean at 3.62kg. The meaning of his name is To Complete. He completes our life.




Bila aku nengok matanya, betapa kecilnya dulu dalam pelukanku. Masa dia dalam perutku, i was so huge, i gained 30kilogs, dia nye tumit kaki bagai bleh punya menendang kat perut leh nampak clearly, sirman selalu geletek kaki abang dr tummy aku.


That s my little boy. He is still my baby.




20 comments:

Lily.Lulu. said...

Happy Birthday abang !!!

Moga abang jadi anak yang soleh
Moga abang sentiasa sayang pada mummy dan daddy
Moga abang cemerlang dalam pelajaran & kehidupan

May all your wish come true :)

Good luck for tomorrow abang !! Chaiyoo !!

*big hug from auntie lily*

intan kamaruddin said...

Happy Birthday Abang..!

p/s Kak Red, betul ke ade baby coming??? Gambar2 latest ni tadek tunjuk tummy laaa.. But if betul, CONGRATSSS!! Ur gonna be wayy hotter n successful momma la pas ni. :-D

aRa said...

Happy Birthday Abang..

May Allah bless u..May all ur dream come true..

Make ur parent proud of u when ur grew up ok..

Hannan said...

intan.. kak red letak gambar 10 tahun dahulu la tu.. jgn caya... hahahha...

thanks lily ( on behalf on kak red) :P

Arin said...

Happy Birthday Abang..
Kak Red, esok my bday lak..ahaks!!heheh..

viruspadu said...

hepi besday ABANG...
moga ABANG jd anak yg SOLEH
murahkan rezeki mummy n daddy
jd ANAK yg BAIK, belajar rajin2,
mana tahu leh jd ANGKASAWAN gitu
boleh kak red?
boleh boleh hehehehehe

Jelly said...

Happy Birthday Abang.....
Semoga Berjaya dan Good Luck ok.......

The Pisces Man said...

Happy Birthday ya Abang.... Kalau ada presents yang Abang tak nak tuh, can pass to Uncle. Uncle also has a baby boy, ahaks!

mikaounik said...

HAPPY BIRTHDAY ABANG..
~belajar rajin2
~dgr ckp mummy & daddy
~jadi anak yg baik & soleh

Angel Eyes said...

Happy Birthday to Abang!

He's so cute. Besar nanti for sure handsome!

Ziana said...

happy bday abg!!
good luck ek xm..
buat bebaik...
:)

Umi Mia said...

Please sent my birthday wishes to Abang...dah besar dah yer anak kak red...rasa cam sekejap jer anak membesar kan.....InsyaAllah dengan didikan yang dia dapat dia akan menghargai keluarga....I can see that....

pu3nemo said...

happy besdy abang... semoga panjg umur dan dpt memberikan kebhgiaan yg berpanjgn buat mummy dan ddy..jgn nkl2 sgt.. jgn asyk main2 jek.. =p

darling8tabby said...

happy birthday abang, semoga panjang umur murah rezeki...

kakred..u peknen ek..congrats ek

Zana Sadri said...

Happy birthday abang!!

moga menjadi anak yg soleh dan sentiasa mengingati agama, kedua org tuanya dan berjasa kepada masyarakat di kemudian hari.

Kejap je dah besar ek.. tak sabo nak tunggu anak ku besar jugak(supaya tak ngamuk tendang2 org... adeh!)

Red Mummy said...

abang nak adiah

x kan wish jer

tq uncles and aunties

azrid said...

happy birthday abang...

hadiah laen tahun yekk

ajami said...

slamat ari jadi to abang ;-)

smoga pjg umo & murah rezki..

* sejuk perot kakred pregnantkan abang..

Anonymous said...

Happy birthday abg.

hi kak red. suka baca ur blog

macam mana kak red ada kekuatan buat menda since maid dah takde?

btw, abg masih akak mandikan ker? i pun ada anak sebaya abg tapi rasa hiiiii geram sgt. rasa i yg terover push diautk jadi besar or mmg derang dah sepatutnya berdikari utk segalanya.

thanks in advance.

Red Mummy said...

kekuatan terletak pada anak2. kita akan automatik kuat bila kita ada tanggungjwb.

abang mandi sendiri, tp ada kalanya dia meleka je main air, and dia x sental daki bagai, so akak kena la msk campur lam bilik air tu. but x selalu coz dia dah beso x suka mak dia kaco dia mandi.