Tuesday, October 09, 2007

The exam and the beach...





Right after raya, abang is facing his final exam. Kalaupun dia yg exam, tapi sakit gak pala aku ni dibuatnya bila nak kena buat revision ngan dia.


Kakak2 Larkinku, I m canceling my Johor and Spore trip next 2 weeks. Bukan rezeki kita nak jumpa kali ni, hopefully next few months, i ll be down again.


I m gonna drag all his books to our short holiday. I will make sure the husband aka mr ashterix aka mr sirman is looking after it. The big boss of this red family is going to be away for few months, so i better use him sementara dia ada.

Gonna be hectic days and nite and weeks and months wtout him, but it s ok, pergilah berkerja dengan hati yang tenang. As long as my allowance tetap naik setiap bulan ye...

6 comments:

Lily.Lulu. said...

abang .. chaiyo !!
wo ai ni

ngeh ngeh ~

A Z R A said...

kak red, i like part allowance naik tu, salam dapat duit raye???hehehehehe :D

Jelly said...

postpone ekk??? no problem insya-allah ada rezeki kita jumpa.... lalat2 jerk tak berani jumpa kan red kan....

Ziana said...

selamat hari raya kakred and family..
enjoy ur holiday..
good luck abang!!

Red Mummy said...

ly - ngo meng pakkk

azra - salam kaup tetap ada isi, aku je yg x penah bagi dia heheheehhe

kak jelly - terpaksa kak, time table sume lari, sirman kena fly so saya x leh pi memana outside kl

aik ziana, ucapan je ke? x de ulur2 ke?

enie said...

Red, Kita dlm keadaan yg sama, cuti raya tak leh nak kemana. Lepas one week cuti raya..anak2 dah exam...Anak yg nak exam...kita pula yg risau..Anyway just to wish :Sirman, Red, Abang & Gegirl "Selamat Hari Raya" frm all of us: Zam,Enie,Hafiz & Baby.