Thursday, October 11, 2007

Raya n raya...


bantu sama membantu
yang ringan anak2 buat
yang berat mak pak nye buat...




i got my first duit raya this year. Mr Mat said, it s not for my kids, it s for me. I ve been getting duit raya from him since 3 yrs ago..thank you Mr Mat. I will just keep the angpau, and add up to my account later. I know i will collect more duit raya from my other fellow colleagues by tomorrow morning.


Kalau ko jeles aku ada laki yang rajin tulang, ko anon mesti lagi sakit hati bila aku dpt duit raya wpun dah jadi mak and bini orang. As usual, u always hv problem wt my lifestyle.


Salam Syawal to my lovely readers, i do not know u sama jugak the bad anonymous but ketentuan Tuhan aku diciptakan dengan manusia2 yang terlalu dengkikan dengan kehidupan aku kan. So di bulan Syawal ini, the sick smelly and dirty anonymous - i advise u to click X again, and dont come to this blog.


Only my beloved readers are invited to be here.

I m so Syawal mood already, now, pls excuse me, i need to do some shoppings wt my family, again.


4 comments:

pu3nemo said...

selaamt hr ry mummy..my,nk duit ry gak.. =p

a.d.i.b.a.h a.b.d.u.l.l.a.h said...

Selamat hari Raye Jugak! kak red, sy link blog akak taw :P

Lily.Lulu. said...

Alhamdulillah .. murah rezeki akak saya ...

RedWGG said...

duit raya?
bila lah nak dapat nie..