Saturday, October 06, 2007

Another hair cut...

at first they gave me this, i chose 2 movies.








i can enjoy watching the dvd while the 2 hairstylists do my hair...so relaxing

my fav saloon, Red Real Cut


wt the same 2 hairstylists, Alice and Vivian

my normal routine, twice a year to do some treatments and hair cut

u can get the hair do last may here, and last year here


final trim...dont feel like hours of doing it coz aku leka tol tengok dvd ni.

Ni bukan rambut raya ye, setiap taun i went to saloon twice a year to do something wt my hair. lambat tol nak panjang rambut ni, i wanted to do my digital perm back.

7 comments:

Lily.Lulu. said...

nantikan kedatangan ku .. diva no 2 .. muahahahahahaha

gitu ~

echah_syed said...

salon cmni msti mhl tahap gaban nih.. diva cm kak red sesuai laa ekeke :D

peej said...

hye...first time drop by..terus terlekat kat sini almost an hour..hope u don't mind if link.. ;)

Ziana said...

ooo nih la saloon nye?
kelasss gitu!!!

mcm best jek nak mnecuba..
:)

tukangtaip said...

They have an LCD screen in the mirror? Fuyooo!!

Too bad my haircuts are 15 mins at most. Dapat tengok opening title saja la.

Red Mummy said...

ly mendenye ko tetiba diva no 2 ni...nak buat rambut bila?

kak echah..biasa2 jer lah but service dia mmg class!

peej, can do..nnt akak linkkan ko ye

ziana u shud do the digital perm gak ok!!

bang TT, sirman n abang pi mamak je, aku x bg dema potong kat situ, kat mamak br 10 inggit kang dema potong kat situ kena puluh2 inggit. saloon tu khas utk aku the red diva jer haahahhahahhahahha

Hannan said...

alaa akak.. tu baru skrin kat cermin... ade satu saloon kat gua musang pakai kerusi osim ape... hehehehe... siap lena lagi...