Saturday, October 20, 2007

Sirman Sirman...




Utk kesekian kalinya, bilangan yang tidak terbilang....aku akan menjadi wanita besi berani persona waja to my family again.



He left to Houston, Texas already. For few months secondment.



He promised to come back by early next year.


Take good care of yourself Sirman. We gonna miss you.



:(






10 comments:

Hannan said...

adoi bro sirman... sedih tu kene tinggal bini n anak lama2... nasib baik sempat sambut bday sama2 kan.. iskh2.. xper.. kak red kite ni gagah perkasa.. x yah risau sangat... hehehe... kalau saya ade mesia, bole saya tlg tgk2 kan ek.. so, saya akan tgk2 kan blog jer la dari sini ekk.. hehehe.. enjoy ur work+fligt+trip mr sirman. Kak red, selamat kembali membujang tapi dah beranak 2... har har har..

Red Mummy said...

hehehehe nan, jaga ko!!!

Arin said...

kak red, skrg zaman teknologi moden, takpe..webcam ader..email ader..blog ader..sure tak rindu sesangat ..cuma physically touch je yg tade..selamat menjadi wanita besi waja persona ye!

Ziana said...

selamat jln mr sirman...
take care...

go kakred go!!
akak mmg iron lady gagah pekasa pesona waja predua honda sume lah!!
hehehe..
:)

Being Normal said...

Being in my condition now, smua bende buat aku meleleh, aku baca this entry, aku trus meleleh lagik, salute you! Wish I can be that strong sebab aku tak leh imagine not having my better half near me on daily basis...

Pato & Pearl said...

all the best to Mr Sirman and K.Red, you're a strong woman who can overcome all events..

Pearl

LV said...

kak red.. jauh dimata dekat dihati..

adrenaline said...

aduh....siannyer kakred...abg sirman dah pi akhirnye....tkmo sedih2 k....lily, hannan the rest always here for u.....

Lily.Lulu. said...

bye daddy .. miss yu already

mummy will be busy again ..
no worries .. i can help her

kerja rajin2
jangan lupa pakai sluar slack bile gi keje tuh. kekekekeke !!

:)

Zana Sadri said...

owh..lama nyer os mr sirman. selamat membujang ye kak red. :D

(takleh bayang laki den takdo lamo gitu. baru 3 minggu den dah pening palo.. huhu)