Tuesday, July 24, 2007

RED DIVA FUTSAL...VS burberry!



Big event! RED DIVA FUTSAL VS burberry



Date :
11th August 2007, Saturday



Time:
730pm,surau disediakan



Venue:
Sports Planet, Ampang (dont ask me on how to get there, aku ketuk pala korang kang!)



Match:
1 hour game
(red hot chilly mama is sponsoring for 1 hour game, but if we wanna go for 2 hours, everyone will chip in - ok x???)



On court:
3 male players (including keeper) + 2 female players. x kira la bape byk kaum yg ko bawak tapi dalam court, kena ada 5 jenis manusia ni.



Referree:
No need coz No rules



First Aid Kit:
Please bring yr own, think doctor mental or doctor yang tiada kaitan pun boleh rawat korang la kalo injured.



Drinks:
Sila bawa sendiri, kalo red hot chilly mama wants to sponsor the 1 carton of 100plus, thank you.



Colours to recognize:
Players wt Red shirt - definitely lah for the gang of kak red



White shirt wt colourful of pants :
Burberry team lead by Hannan



Supporters :
Wear as per yr team concept lah



Colourful colours of yr shirts :
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO panjang!



Dinner after the event (just an option) :
Captain of Burberry agreed that we both will not be sponsoring any of it, so it s on yr own :)



Concept of the game:
Play for fun, no gaduh2 but can be ganas2



Any questions? tidak dilayan.

I have 30 names on my team right now, tapi mengenangkan nama2 korang ni ala2 orang melayu yang kadang2 pun janji palsu sahajor, kang buatnya x nampak batang idung on the nite itself, so i still open for registration to those yang masih lagi berminat jadi players.


I just need players name, supporters sila terus maju ke tepi court, who s on my side again?



19 comments:

babyarisha said...

kak)))))
i'm in ur team.. InsyaAllah..
tp klu aku xhadir maaf ler yer, cz tat f-ternoon ade wedding inv.
InsyaAllah aku akn hadir gn bj merah, suor merah. kasut futsal lum beli lg ar..pkai kasut skolah kot ek..leh x?

Go Red Team.. caiyok..caiyok..

Jie said...

ko wat banner la kak, poster ke..senang kau nk tempek wat iklan kat tiang tepon , tiang lektrik kat area rumah aku...ha ha ha...:p

Miss Nazla said...

akak, uve been tagged!

mIzzb3rrY said...

register nak jd supporter leh x..ahahaha..takpe kak red..im going to be ur supporter..jgn tkezut tetibe ade banner besar..muahaha

Red Mummy said...

baby! see u there...jgn ngelat! aku nak pakai kaki ko nanti, ko attack dia nye emm..ko attack milla, dia bukan geti main pung..

kak jie - no banner2...mak x de masa kak nak buat sume tuh, nnt aku mintak tlg eiza buatkan lar... eizaaaaaaaaaaaaa mana ko??

nazla - dah buat dahhhhhh

berry@ nurjihan - ko kalo datang bwk banner utk red diva, i love u so much. tapi kalo ko buat banner utk burberry - nyah nyah, tamo kawan!

-kEn- said...

All the Best Kak Red and your Team :-)

Lily . Lulu . said...

kak red, kita dah kumpulkan bebudak opis kita. don't worry, sume dah konpem, memang akan datang main nanti sabtu tuh. yang akan jadi penyokong pun akan datang jugak. sume baju merah :D yeyy !!! tak sabar plak rasanya nak menendang ..

oh yeh .. boleh celebrate sekali bday kita .. 2 ogos .. kui kui kui

samat malam ;)

miLLa said...

siap ko kak red..saye dah beli stock sepuluh gelen kacip fatimah ni kasik kuat..kaki dah ketul2 byk muscle ni. sekali kick, ronaldinho pon bleh nangis tau~

sile takut ye

ps-mr kambeng kuat tanduk orang..jangan tak tau

khairilhusni said...

aku banyak ketinggalan ni, lama tak jenguk sini.

oghe laki leh join ke main?

kalau leh, nak booking dulu leh tak?

epelijau said...

cam besh je kak red...all d best le...huhuhuhu

Zana Sadri said...

malam ke kak red?? huhu...gagal nmpknyer nak nengok kak red lawan futsal. huhu..

apa2 pong... all the best for red diva team! *wink* *wink*

MyHeart said...

kak red ! aku jadik penyokong jek la ek....ke aku nak apply jadik pompom gurl bole??? kaler merah la sme nye ek.....

Red Mummy said...

ken - ko x datang le tu kan kan kan? ko mmg kan?


lily - kita dah kumpulkan bebudak opis kita. don't worry, sume dah konpem, memang akan datang main nanti sabtu tuh. yang akan jadi penyokong pun akan datang jugak. sume baju merah :D yeyy !!! tak sabar plak rasanya nak menendang

BUDAK OPIS??? BAPE BAS KO BAWAK NI??

Milla - tanduk orang? laki ko salah court ke? ni futsal tau bukan padang sumo oiiii

Khairil - mestilah boleh, cuba tengok terms futsal kita, 3 men + 2 women katanya....

epel - mai lah.....x main pun dtg jenguk gak

Red Mummy said...

zana - lesen kuor malam takde ke? bwk la anak laki tu sekali...

myheart - mestilah ko kena datang...kot aku ngah main ke, ko leh gak tengok2kan abang ngan gegirl tuh?

tender jaga anak lom sapa amik laik nik...any takers?

MyHeart said...

hahahahahah....amboi kak red ni! ko ingat aku bibik ke?? tapi kalo abang ngan gegirl tak lasak bole le aku tolong tengok² kan....leh la derang memain ngan aqish....cun!

RedWGG said...

kak red,
kalu takder apa nanti kita datang ngan abg
selalu on sat nite bkn wat pa pun..
dok tgk tv jer
AF pun dah lama abis..huhuhu..
tentu pakai kaler merah ler..
tapi takat jadi tukang jerit tepi padang la..
kaki bangku ler!!

A f f e n d i O s m a n said...

awat macam hilang je link kat tepi2 blog ni ek?

Red Mummy said...

myheart - aqiash tu kalo x nak kena gigit ngan gegirl, sudi2lah pikir bnyk kali ye...

redw - hah bawak lah, nnt akak bwk extra bola so budak2 tu leh main tepi2 court gitu

pendi - ko mata melilau kulu kilir bukan nak belek entry futsal ke main bola ke hapa, aku tunggu ko ni main idak, link2 tu yang ko sibukkan ye.

lailing!!! pls do something bout yr advertisement tuh, si pendi ni dah bisin2 napa link2 tu ilang - bukan link yg ilang pendi oi, tu laki aku nye advert..

.:: Fuyoh!delic:babe ::. said...

Wah.. Red vs White katanya!!
Dah mcm colour flag spore!

Sambut skali lah yek. National day kiteorang on the 9th.. Merdeka!

Bluek.

Hope u guys gonna have a good time!