Tuesday, July 24, 2007

!!!



aku x geti la nak cakap meleret2, mesti nak direct jer. tapi nak cakap direct pun kang kena gak pandang2 teleng2 kiri kanan. im not talking bout lalats so ever, so jangan perasan la ko lalats.


this is about me, myself.


i just got fed up wt some ppl, to be exact - XXX


payahnya nak ngulas kat sini, kang kalo aku lazer2 kat sini, sms masuk email kuor, ym jerit2....

so apa kata akak cakap in general je lah yeah..

...
...
...



tak leh aaa...korang sume nak pasang telinga. len kali lah kita kawtim citer nih.


yeah ah...! jangan korek2 lelebih...mulut aku zip zap.

6 comments:

aNoi haLim said...

ahkak,
i am ur silent reader *tp dah komen nie, dh tak silent lg lh.heh*
what happened?
stori mori lh kak...

Lily . Lulu . said...

citer laaa .. asal kak ???

Jie said...

muahahaha...ko dah kena jangkit ke kak....telan je la ...nnt kuar jadi **** gak!

Kadang² kita tak cakap apa pun tapi boleh beritahu semua perkara!

Jie said...

kak....mulut ko zip...tapikan jari ko tu leh tik tok tik tok kat keypad hp ko kan...muahahaha...

Red Mummy said...

biarlah rahsia

berat mata memandang

berat lagi jari nak naip

Jie said...

berat mata memandang...
berat lagi mata mengantuk..

huhuhu...