Monday, July 02, 2007

BACK OFF!!!



u hurt me!


i told you twice, do respect me as a mother to my 2 kids, and remember i have a husband too. but u dont respect me at all.


it s time!!!!!

7 comments:

babyarisha said...

adus..
kak red dh marah!!!
sapa plak kasi ko mrh nie kak oi..
rilex..cool..
side kick jerk!!

sinagamerah said...

alahai....kakak aku sorang nih da meletop!...meh beritau ai saper yg wat u marah...meh i nak geget!

Red Mummy said...

baby - org jeleskan akak gitu, dia meroyan tgk aku happy2 anak banak, ngeri tgk kasut aku tgk adik badik aku, jeles lah tuh...

:P

naga - lama x nampak ko, pi mana?? ai x nak la u geget dia, nanti jangkit kudis dia uols! .... :P

ak_0143 said...

duh kak red, baru bncg2 pasal ni smlm dah ada org buat..?

ish dunia2

eiza said...

ish...sape la org yg sgt jahat tu???
macam lagu fabulous cat..

" papa, jgn papa jahat, mama tau papa ligat...bla bla bla.....boleh blah la dia kan kak red"

oTam said...

Adatlah tu bila jadi orang femes.
Ada yang suka ada yang tak suka.
Ada pulak yang dengki.

sinagamerah said...

Kak Red, I ada jek. cuma lagi lately nih terbusy le...