Saturday, July 28, 2007

Lovely saturday....


today the saturday, barulah akak rasa betol2 sihat. balik dari squash yday, my body temp naik menggila balik, tulah padahnya kan kan....x dengo cakap laki, suh dok dendiam tapi nak gak pi bersilat. sudahnya laki ko gak yang kena belek ko kan kak red...

our helper datang every weekends. so tiap kali dia datang, kitorg kena dok berkurung dalam bilik, worst still kitorg kena kuor. so kids mengerjakan apaknya bertunggang langgang atas katil. and bapa lama lah budak2 ni leh tahan dok lam bilik lelama, so mohlah kita kuor pi beli barang umah...

i have 15k points for JJ card, selalunya akak redeemed barang budak2 ni. kalo x beskal, mini computer, but la ni, points untuk diredeem cam x best je barang2 nye. so i will pass this to some other time.


we have promised abang to get him a mini scooter, the 2nd one for him since dia dapat cemerlang in his spelling, specially in english and in bahasa. every yellow birds (100% is called a yellow bird!), we have to give him anything that he wants. it s ok for me and sirman. but he asked for more ... he wants a mini scooter wt skateboard.






i think it s time for me to survey umah bertanah la. sian anak2 aku...








5 comments:

darklighter said...

Main mainan2 mcm tu kat tingkat...

10 or 11 yek?..

BAHAYA LA!..

Red Mummy said...

ko pi mana Y??

orang tu carik ko tepon ko cam nak rak..akak tepon pun ko x jwb...

geram tol aku ngan ko ni, dapat aku piat2 tinger tau!

hallo main utk bergambo kejap jer, pastu sume anto umah nenek, umah nenek bertanah...

.:: Fuyoh!delic:babe ::. said...

K Red,

I will give anything in the world in exchange for gegirl's smile.

Alahaaaaaaaaaaaai...

Hehe.

Lily . Lulu . said...

mummy .. nak scooter jugak !!!
hehehehehe :P

Ujang_MD said...

hmmm kak enjoyed nampak hehee..