Wednesday, July 04, 2007

I come in peace...


Assalamualaikum Kak Red!

I come in peace tau, xde kuasa nak membantai-bantai nih. Akak tahu ke sape ni? Manap la...

Lama bertanya khabar dengan akak, so manap decide la nak send this mail to you, Since akak tgh hangin satu malaya dengan org yg jadik lalat tuh.

Just one to share something dengan akak,
XXXX cencored XXXXX

Lagipun akak ada adik2 yang sayangkan akak.Eventhough mcm Manap nih, x pernah pun jumpa akak.But i do love you as a sister ooooo.

Last but not least,
bile ade orang dengki dgn kite...itu tandenye org tu sebenarnye nak jadi mcm kite tapi dia tak mampu nak jadi mcm kite.

Hugs.

Regards,
-Someone who trying to be adik kesayangan jugak-





em...IC....nak jadi Kak Red Diva rupanya... :P




tu iklan utk ari ini. thanks Manap for yr email, and ramai lagi yg emails and sms - thanks a bunch! So arini fes day takdak maid, korang !!! akak tak tau lah pengsan akak dibuatnya. I was damn bloody tired kat opis, and pulang ke rumah tanpa squash or badminton training at all.





korang caya tak akak kuor opis while matahari masih lg belum terbenam. setelah berbulan2 balik bila matahari dah tido menyorok, tup2 arini akak tinggalkan and terus balik coz badan dah over letih gila. cayalah!!!





dung dang akak jadi Neng, buat keje umah buat tu buat ni, at 9pm akak dah terjelepok tido kat hall. sedo2 balik dah kol 10. ari2 kalo camni, pengsan la akak dibuatnya oi...





Baru satu ari takde maid ni....


10 comments:

mad redo1 said...

hehehe...

sian sungguh kao Red Mummy, tak nak employ budak France tu on temporary basis?

my sister yang dok rumah pun pakai maid buat benda alah sumer tuh, apatah lagi Red Mummy seorang wanita bekerjaya...

dah terima blom form dari Serendah tuh? hehehe...

Red Mummy said...

bang

budak equil tuh bangun pun dah tenghari buta, terus mencanak makan kat hajris, petang2 lepak kat pool ngan geng2 maids condo aku nih. pas maghrib mengulor..ko nak suh dia buat kerojer umah aku? ada gak aku jumpa dia bawah meja makan kang...

makcik serendah tuh ko nak suh dia berulang datang umah aku? aku rasa kang dia anto mileage claim kat aku je dah makan ratus2 bang oiiii

Lily . Lulu . said...

sian mak merah kite nih. tak dapat exercise kat court, sekurang2nya akak dapat exercise kat umah plak. uhuhuhu ....

good mummy !! :D selamat menempuhi hari seterusnya !!

Miss Nazla said...

go akak! u can do it ekeke. nnt lama2 bese la kot? akak bile mau makan sama ni? tak pnah lak terserempak ngan akak kat klcc ke the curve ke. ehehe

^eMiKo^ said...

ksian the diva merah nih...

nanti kuku dah pth..

baek2 na.. pth kuku xpa,yg laen jgn ler pth..

nanti dah xleh ftsl.. ekeke... no offence...

Umi Mia said...

Dont' worry kak red...alah bisa tegal biasa...

Jie said...

kak.....aku tak de main pun..lum tunggang terbalik lagi piuk belanga ni...:p

kak... aku tak leh join korang tghari ni...kul 12.30 tu time tgh wat praktikel kat dapo...dah tu anak2 aku blk sekolah kul 1...aku mane de driver nak g fetch my kids kak oiiii....tak pe..ko pas kan no dak tu..sok lusa aku contact dia arr...


erk...ko diet lagi kan? nmpk gaya dia sorang le yg melantak...!

Jgn gossip lelebih weiiiii..aku pasang radar kat klcc tu!

shyda said...

Salam perkenalan

Saya memang respect ibu2 yg berkerja di office dan rumah....

high class penat punyer...

Lestat said...

you can do it kak..Gimme K, Gimme A, Gimme K again,Gimme R,Gimme E,Gimme D..yay..

truanta said...

kak redz..
ni kompem terbongkang tido ni..
hahaha..
xper2..skali skaler..
kalo selalu..memgembang la ko..hahaha!!

btw kak ooi..
still sedih tau barang2 tu ilang..
u letak la dlm post2 u..
maner tau ader yg nak sponser i brg2 yg ilang tu..datin2 ker..
hehehe....