Tuesday, July 10, 2007

Menjejak dan melangkah....


2 entries in 1 day today. You can still leave your comments, coz it s still in 1 day story. but not tomorrow. I m not going for a holiday, abang kan sekolah, mana leh bersakan bagai...but i really have to go.



akak amik cuti seharian ni untuk melunaskan kerja2 persekolahan berkaitan anak2. I have to do it in 1 day, otherwise this bz mother x leh nak coop macam2. this week, takde tournament, so sirman n i agreed we settlekan sume hal anak2 by today gak.




after sending abang to his morning tadika, we went to this school, the sekolah yang akan dia belajar for 6 yrs, gegirl will be enrolled into this school also, but of coz la not now. tunggu dia beso sket. She will go to the tadika yang currently abang pi, starting next year.


dah hampir sebulan akak dapat surat dari kementerian suh pre register abang lagi, baru ari ni hegeh2 nak pi...

even this is a chinese school, semua kerani2 nya orang melayu...quite friendly and very the x sombong lady.


Abang will be in the afternoon session.






once kita dah tau abang dok session petang, we were then headed to his new sekolah agama. skang lepas tadika, kat umah nenek, abang belajar mengaji wt nenek, together wt gegirl. but he still need to go to sekolah agama.

i decided to take this sekolah agama, memandangkan very walking distance to my VA and also senang atuknya nak menjemputnya nanti.




and i leave my new Sparkle Grey kat workshop ni to do some upgrading. I got into sirman's car and we left back to VA for resting and blogging.

I m leaving again at 2pm, to do some other stuff, to pamper myself wt something else.

This entry and also my previous entries will be dissappared, midnite tonite.

I trust you as my frens, but i need to take a break, for the heart and the hurt that u ve given me.




7 comments:

truanta said...

kak redz..
sajer menyemak..
males nak comment satu2...

wah dah kai kete baru..
best2...usaha u kan,,,
mesti puas!!

woo anak kak redz da maok skool la ehh..
errm...btw im taking mandarin spoken...this sem..meranmgkank la blaja baser cina ni..

k la..
sempat2 baca agi yer..
ehh..da der ker datin2 nak sponser brg2 i yg ilang tu? heheheeh

adrenaline said...

sis....nak menghilang kemane tu eh//

shyda said...

ye K' red sepanjang i kenla blog u nie i pun terfikit bila ler u nie berehat....

pi lah berehat. tapi saya akan rindu hali2 u punye entry .

take care

shy

Jie said...

ok..ko jgn ghisau..p la rest patlima hari pn tak pe... ade guard yg dok melilau jenguk sini.

skrg Julai kan..kan...!

sayda said...

ala.sedihnye.
gonna miss you.
lots!

Lily . Lulu . said...

mesti rindu akak nanti ..
wuuuuuuuu ~

do take care & have a a good rest ya
;)

Equilibrium said...

i dont wanna say anything here... :(...coz i dont wanna b the last person giving comment.

i'm so emo nie reading ur 2 entries...syahdu weh!

b strong n hang in there!

(is my english ok or not nie? i'm very the lemah in english...haram pandai...ngeh3)