Friday, July 27, 2007

Reddish...

i m sick...


this is not the usual demam, tak tau la demam apa nih. i had my usual soup for my lunch, and tekak jadi mual and muak. minutes after minutes, my temp jadi naik panas....that s it. i need to go home.


a call from Epi yang dok cuti arini to his sister, joined him for a few min coz pala akak dia dah pusing2 very the sick sick..tension tol la bila x sihat nih. BTW, Epi dok tanya napa team burberry cam tak de orang jer....yes, he reads my blog ye. so makwe2 cun sila berhati2 coz mamat ni dok surfing je ke blog korang....




menjawab soalan abang tepak rush murad bout my cik husband...x yah la korang jenguk blog dia ari2...blog dia tu mmg bersawang. susah gila dia nak update blog dia. yes sir, he is very the bz bz man....tapi aku rasa bini dia lagi bz..



left office early since pala dah nampak putar2 bintang, and utk pertama kalinya, besraya highway jem teruk due to hujan lebat and banjir kilat.




selubung badan lam blanket tebal, and sedo2 at 5 hours later. badan dah a bit kebah, if sihat, i will head off to work, hv promised lily lulu to have lunch wt her, if not i will just lie down here.


masalahnya kalo dok umah seharian, i still need to go to my gym at my office for my semi final squash....


11 comments:

Miss Nazla said...

i need some guidance

Mr. Manager said...

You better go see a doc. I'm serious.

And who's the cute mamat? Can you tell him I'm single, available and very ready to mingle, please?

Mr. Manager said...

Your brother is very tall. Nice.

wau said...

get well soon kak red..
luv ur RED blog..

eventho i x join the red diva..i tetap sokong uols !!..
gud luck!!

MyHeart said...

aisey demam plak akak ku ni....bebawak berehat kak....musim ujan skunk ni tak menentu....

Lily . Lulu . said...

kak red, rehat aje kat umah for today. nanti makin sakit pulak. if anything kita sms sambil beremail ye .. do take care !!
:)

Zana Sadri said...

Ler... tak sihat pun ada ati nak pi training???

duk dlm gebar dendiam ek kak red..

Klau tak sihat lagi baik pi jumpa doc. skang nie musim tak menentu... denggi ke..kepialu ke.. tehehhe... :D

Apa2 pun moga kak red cepat sembuh. :)

darling8tabby said...

get well soon red..takyah ler pi training...make sure u sihat betul2 ok..
neway, i add u kat ym tdi...

truanta said...

ala kak redz...dok je la umah tu..still pikir nak g gym bagai...
huhu..get well soon...

darklighter said...

tumpang lalu.. sambil baling batu kat cupid.. LOLLLL.. anj~..

Jie said...

sehat la kak ooo
aku takut 11/8 ko pancit...


* perang psikologi dah bermula...huhu