Friday, July 20, 2007

Jumaat yang pilu...

i m just tired.
physically and mentally disturbed.

akak penatlah ngan janji2 yang dibagi dek sipolan but kemudiannya nan ado gak jadinya. bosan. so i better dont put any hope anymore, it s like so many reasons, here and there yang buat akak fed up.

due to that, i m not gonna have my netball, tu pun satu lagi issue. the internal communication, the way they do their so called 'team' is like cam aku ni budak2 dibuatnya. if u want me to be there for 4 hours over the weekend which i m supposed to be wt my family, buatlah bersungguh2.

so i better play safe, back off. 2 things buat aku panas ati today.





but one thing is, this photo - a gift from eiza, so the very talented lady. A thank you from kak red, a hug from kak red, a kiss from kak red to you eiza. Good work!


btw - akak hanyalah rakyat biasa, wanita biasa, ibu yang biasa2 sahaja...x perlulah korang rasa akak ni diva sangat. diva is only a name that ppl call me for my red colour, which becomes red diva, officemates call me the diva coz im so the very outstanding in everything. but saya tetap orang biasa, yang makan kat hajris mamak, makan ngan tangan, pakai baju kurung, tido meleleh gak air liur cam korang, having gak period and etcs yang sama bih kurang ngan korang gak.


but what the heck...i m still your RED DIVA!!!
remember 11/8!!!




7 comments:

Miss Nazla said...

part yg meleleh air liur tu mmg klaka. hehe akak, may Allah bless u always. amin

Lily . Lulu . said...

alahai kak red, nape la si polan tuh begitu. akak jangan sedey2 yeh. kami sume ade di sini.

11/8 calendar dah block, hanya untuk akak je :D red diva team !! yeahhh !! ;) insya-Allah ..

p/s: nnt kita belikan akak tisu banyak2, kasi lap itu tido meleleh :P~

Miss Nazla said...

akak! permintaan telah dikabulkan. sile pegi umah saya. mekaseh

Rickywan said...

alamak 11/8....ingat tarikh tu....tarikh keramat tu..

Nanti 11/8, 2 kapal besar dari melaka akan berlabuh kat sungai klang...bawak supporters untuk akak red kita...

go go kak red......

maksutimah al-hazab muntadarah said...

rasaainn dari mak!!!

Pato & Pearl said...

so funny this post....you're definitely a REd Diva inside out..;)

Pearl

-kEn- said...

Kak Red,

nape 2 dari 3 latest entries ni agak pedas?

you are DIVA in your own and just ignore what others said or thought about Kak Red...bukan mereka yg belikan Kak Red kereta tu, condo ittew.....kalau tak reti penat mengata, mengomen tak tahula nk buat camne.....dah lalat namanya

at least my colleague lepas tgk Kak Red ingat Kak Red masih belum kawen

huhu