Thursday, July 12, 2007

Thanks for the wishes...


sapa suka purple? so today akak jadi lady in purple, one of the shirt yang sponsored by my encik laki. yg benornya akak tak bape ok sket perut arini. this week is a makan makan week. langsung x mendiet.........sana sini org suap aku makan. order sup, tp datangnya ngan lain.....


and of cos, namanya pun dpt new toy....for the first few days mmg kalut jakun ya amat!





yday was my turn, today lak bday one of my boipren kita panggil dia si budak botak....my coach for futsal. encik botak, ko nye bday x grand cam aku tp ko diam, janji aku ingat nak bagi ko pressie ye....


and pastu akak ko nak berehat..........over penat, engine badan akak ni wpun takde training but bak kata sipolan ni...


salam kak red, wish u all the best. X salah menyendiri untuk menilai kebaikan dan keburukan sendiri maybe boleh memuhasabah diri agar hari-hari mendatang lebih baik dan ceria. Sejarah mengajar kita erti kehidupan. tak salah berpaling kebelakang untuk berfikir sejenak,Redha akan kehendaknya insyaallah. Den selalu mendoakan kak red bahagia dengan kehidupan akak. Amin... Den akan merindui coretan kak red...assalamualaikum, your silent reader.


kowang pasan tak aku langsung tak pi training this week? apa lah nak jadi kan, squash tu x abih2 lagi tuh........apa aku ada ye pasni, squash pastu netball lagi ngan apa ek...ermm...volleyball, futsal RED DIVA vs BURBERRY and last one badminton...



soon lah...nxt week start balik. btw, byk le pulak advert lam side bar kiri akak tu kan, pandai laki aku tu dok bega sana sini, mcm2 ditempeknya, akak bukannya bekenan ngan iklan2 nih tp awal2 dia dah ckp tu sume buat duit...ye ke? leh caya ke?




9 comments:

moon said...

purple pun suit u kak red!

Hans said...

morning red....tak penat ke ko red bersukan bagai nak rak...very the joyah sport ko kan???

Miss Nazla said...

hepi belated besday kak red! u look good in purple =)

babyarisha said...

seyh kak,,
terer ler men futsal xde trening ek.. mmg READ DIVA TEAM ler kita..
xpe2, baby trening dlu.. frenly match gn grp lain..
wakaka..

shyda said...

hmm kak red a.k.a lady red....

sekali kala tukor kaler apa salah nyer...

asyik merah jer tak ker berpinor mata ....

suka-suka aje.

truanta said...

kak redz..
sebab blik x der tenet yer..
melangok kat cc ni..
terlepas entry best!!..

so malas nak wish kat entry sebenornya..sebab da ramai wish kat situ..
wish kat sini je la..may god bless you yer..amin!!

Jie said...

ko kan kak...byk2 pic, ko nak enterprem pic dgn hp baru ko jugak..... saje je kan...

^eMiKo^ said...

happy belated birthday!!!
may God bless you in wut ever you do..
Good luck in ur future undertakings!!!

Lily . Lulu . said...

oh sudah tukau sekejap jadi kakak perpel .. uhuhu ~

:P ayu gitu ;)