Sunday, July 29, 2007

Sunny day...



ko kalo masuk rumah orang tanpa bagi salam tanpa dijemput tu apa namanya? x kiralah lam blog, ko jenguk2 blog orang pastu ko caras2 orang tu, apa kes kan?

so ada mangkuk x de tatasusila sudah redah aku punya parking. hallo!!! visitors parking punya melambak kosong, bedul ko pi dok kat parking aku pesal?? As we entered VA, from our morning jalan2 to Petaling Street and CM, we found a Silver Spectra dok parking baikkkkkkkkkk punya kat 'umah' aku. So we have to make a report to the security.


You management of VA, i know u read my blog - so hang dengo sini baik2 ye. Rumah aku lom 10 bulan aku duduk, dah penah kena pecah dek pencuri bagero. Lepas aku dah mengamuk kat ko, baru ko bagi aku pampasan seposen, yet orang lain yang kena pecah x dpt. Pastu ko block half of the visitors parking pasai ko suka menyusahkan penduduk2 VA ni. So ni camne ko nye security boleh tak tahan mangkuk dol yang masuk yang claimed kata nak drop off kawan tapi still x amik IC. Pastu security terbangak2 x tau unit mana sipolan tuh pi...

Gegirl, Abang - untie dok kemas umah x sudah2 lagi, mehlah kita main kat parking ni je dulu...

Ngah2 dok aku sibuk melayan anak2, masuk sms ujang - kak tlg aku kak, kak oiiii....






I have not been playing this rollerblade for like emm 10 yrs? 8 yrs? still in good condition lagi korrr set rollerblade aku ni....cuma skill akak dah tak power cam masa anak dara dulu lah. Dulu masa zaman2 teenagers, mmg akak queen of rollerskate bagai, pastu bila ada rollerblade, masih lagi on track. Aku jaga rollerblade ni molek2, tu pasal masih lagi bernapas rodanya...



I have all the full set of paddings kaki tangan tp sume budak2 ni x nak pakai except gegirl yang happy to try the padding kat lutut dia takut jatuh tersagat...




See...walaaupun skill aku x power cam dulu, tapi still can do laaaa...



Well of course, apaknya pun nak try sekaki..wpun x penah pakai pun menatang tuh seumur idup dia...

Hey - he s good!



Mende skateboard ni plak, masa umur akak 15 taun amatlah arifnya...aku anak bandar dik oi, abih sume mende2 ni kacang mainan aku je dulu...tapi x lah expert sgt pun, zaman dedulu x de tpt yang dikhaskan utk kita main mende nih, skang kat titwangsa ada rasanya kan?



Well - at least i can move a bit lah wpun dah 17 yrs x melayan skateboarding.



Scooter ni mmg x penah ada pun masa zaman teenagers aku dulu. Akak baru je nak nerai, sirman sudah sound 'awak tu berat, pecah patah kang abang punya'...potong stim la laki aku ni...


Girl's powerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!





To that Silver Spectra - u got clamped! korang tau bape lama dia punya 'drop off kawan'? 5 jam after kitorg sampai VA baru dia blah....



u go and settle it wt the security, today's lesson - jangan ceroboh rumah orang, mintak izin.



9 comments:

Lea said...

Salams, greetings, namashkar, sawasdee, Tuan Tanah!


You've been T A G G E D ! ! !
By siapakah? By me lah! Mrasa - http://lealaurielle.blogdrive.com/archive/1038.html

-Lea-

aNoi haLim said...

ahkak,
kasik pancit jek tayar dia tue!
muahahaha
>})


p/s: yup yup,tue je lh yg tggl.. yg bertepek2 tue dah x de dh....

^eMiKo^ said...

wah... sgt seronok maen rollerblade.. last maen poon,zmn knk2 10 taon lepas...tp,xbrkrt lag skill coz 5 taun lps tu,bleh lagik g skating... hehe...

on sunday,went to cm olso,tp ptg... so,la ni dh 2 kali xtrserempak...hehe...

Fish of Pisces @ 5th_E said...

hai hai hai.. SALAM... jgn tak bagi salam..hik hik.. isk isk.. sabau je ek? Kalau kawan i sowang nila... mrasa dia siap bagi SURAT CHENTA dan ditulis dgn LIPSTIK PINK kat chermin keter celahbeds itiew ...hehehehe... some used diapers wpuld come in handy too.. *matilamak

Zana Sadri said...

dedulu men gak scooter sepupu. ada la 10 tahun dulu.. tehehe.. dia takkan pecah patah la kak red. pepaling pun segala menda skru tu longgar jek. tehehe...

kuat tau scooter tuh. siap leh bawak jalan pi kedai lagik. :D

truanta said...

warghhh..
da lama x main kejadah haran tuu..
terer gak eyh kak ooi main bende alah tu..

hhehe..sajer menjengah..
lari dr lecture jap..x paham per dia memekak kat depan tu..adeh...

Miss Nazla said...

menten je dia men natang tu.
kan main lama tak men natang tu gak. apa gaya nye skang rollerblade ku dlm gobok lama mak

Lily . Lulu . said...

haa tuh la . sape suh masuk x kasi salam .. kan kak red kan ??? :D

akak pakai rollerblade cam dak2 sekolah je .. uhuhuh .. teringat lak zaman rollerblade dulu

kak red .. so next deting bile ??
;P~

ReDbLoOdSnOw said...

hehe..sonok nengok akak mmain ngan sekeluarga. hapieee jek nengok. Whoaaaa..akak neh serba boleh arr. Rollerblade pun leh men gak..ekeke..

lame gak dah kiter x men rollerblade.since umo 19 kot klu x silap kiter stop playin it :P