Monday, July 30, 2007

One Last Training...


we are closing july, and entering the new era of August 2007...


ceh cam kebana bagus je ayat akak kau ni kan..





the official banner for our RED DIVA FUTSAL akhirnya berjaya gak dihasilkan...clap clap2 to the Tokey of the Banner - Eiza (she s young, single and talented!) tang masak memasak kemas umah pandai idak aku tak tau lah, korang tanya sendiri dia lah ye... Eiza, Epi cakap ko cung!



I m also closing my futsal training wt 2 scores that i hit today wt the 20 yrs old girls...we won wt 7 scores berbalas 2.

Burberry pekabo?


opss..miss lak!


1 shot from mak orang!


Dengonya Captain Burberry dah nak bertolak dari Kelantan to KL sok lusa, and dengonya gak group dema x ckp orang compared than 30 orang2 RED DIVA (oi sapa team aku ni???? aku kira aritu 30 orang ni awat hangpa x reconfirm2 lagi ni?)



Silent readers x nak mai support team merah ke? Akak2 kat Larkin nun?



anw, Dear Burberry, Mak Merah wt the RED DIVA TEAM - soooooooooooo gonna sepak sepak uols yer...!!

13 comments:

^eMiKo^ said...

tu diah...
very the semngt one mak merah nie... gigih training sblm the real match... wish you luck!! i jdik spectator sajork no...

Lily . Lulu . said...

yeehaaa .. jom la kita sepak menyepak !! :D nGee

miLLa said...

hek eleh..
30 0rang..tak heran k..
"kami mementingkan kualiti,bukan kuantiti"-duta burberry

eiza said...

ish akak oi..mlu ni..dh blushing2 dh ni..
semangat2!!!di bulan baru sepak bola terus masuk gol tau..gunakan bahasa bdn mase nk tendang bola..

Jelly said...

adek Red....

Akak-Akak Larkin nie tiupkan doa dari sini jerklah.... fuhhh.. fuhh.... Go Go Red Diva Team.....

DiaHarris said...

GO KAK RED GO!!! GO!!

babyarisha said...

kak..
i m in ur team..
wakaka..jmpe d'medan futsal..
11aug@7.30pm @ ampang sport planet
on bebeh..
c u there..

MyHeart said...

kak oi....ko bebetul ke nak order kapkek ni???? nanti email or ym aku ek...aliahusuhaila@yahoo.com

mad redo1 said...

gambo yang last tuh dah cukup sebagai warning... GK yang lebar camtu pun sanggup Red Mummy hadapi... inikan pulak cinonit2 dalam Burberry tu ek?

apa-apa pun shin-pad kena pakai ooo... hehehe...

Rickywan said...

Kak red.....kalau pakai rambut akak buat kasi rock sikit lagi ngam, ada x cadangan nk buat rambut masa futsal nanti??

heheheehe

Equilibrium said...

first of all...sile kim salam maut kat epi..berani dia kate org len lak cung...

adakah perlu saya takot ngan red diva yg gempak diluar lembik di dalam??hahaha...TIDAK!
lorrr...pekes nama still burberry nie??? x leh ke tuko nama gempak sket biar sawan red diva kita? aiyok kapten abg hanan, tlg amik serius permasalahan nama ni okkkk...

Anonymous said...

..oit equil..apa kes..tak yah kem salam..aku ada je kat sini..

..erk..bile masa lak ai kata cung lak ni kak red...wahuahaha...main petik je..

..oit equil..ada berani ke...

Red Mummy said...

anon @ epi - budak 2 ekor pomp tu, wawa ngan eq tu ko jgn usik, tu bagi aku handle. ko amik baki2 yang lain jer...