Sunday, July 15, 2007

The touch n go frens...




ada 3 budak itam, lari laju2...laju x de brek sampai jatuh tersungkur. ada sorang budak cina bawak khabar berita, tepuk tangan ole ole sebab 3 budak itam jatuh padan muka. budak cina tengok budak cina gelak budak cina cakap...



Kalau ado org rasa nak menang dan x nak kalah, korang buat competition sendiri, ko jadi peserta, jadi juri jemputan, ko jugak jadi hakim!!!!!!!!! Dol...So sesiapa yg kalah just dok diam, tutup mulut dan undur kebelakang dan blah lah...buat sakit mato jer...dan yg menang teruskan ke hadapan dan jgn pandang belakang..keep moving dek non.. eh..cuba korang pikiaq, bukan kah kita semua masuk di BKS kerana untuk fun, kawan, dan pengetahuan?? Sapo pulak tipu ko?? sapa pulak yg ajak ko masuk, ko dah gatal masuk, ko nak bising plak kan...dan sendiri yg suka nak masuk, nak bising2 plak..x paham betui aku ni..Adakah anda semua mahu menang dan menjadi nombor 1??dan adakah yg kalah mahu menjadi yg lebih baik??, dan sape plak yg nak jadi nombor dua?? ko??, nombor 3?? ko??, kalau ko nak semua tu, baik ko pulun habih..x payah org lain masuk. Kalau aku memang dah malu, sebab dah kalah, x payah nak bising lagi, siap dengan entri banggang tu...pehhh lu bikin gua panas jer la... Kalau aku lihat keupayaan diri sendiri dan kebaikan diri sendiri. aku sendiri tersingkir di minggu ke enam, dan aku tahu kelemahan aku sendiri, dan ada juga org yg berkata begitu, but aku redha, just relax and cool, buat apa nak sakit hati dan pot pet..pot pet..sana sini.buat jatuh saham jer la.. Kalau dah kalah cuba cari musabah diri, dimanakah kesilapan sendiri, kaji dan selidik sedalam-dalamnya, jgn bantai nak marah jer...sabau wak..kalau x sabo pergi berenang wak......and please remember don't ever let this people join any competiton for next time, kalau x kita mcm melepaskan anjing tersepit, lepaskan dia pastu, dia ngap ko..mampus..matik la mekkkk...larikkk. Just tutup mata dan buka mata hati....Jangan pening kepala...kita buat peningkatan....dan kalau sakit hati telan obat nyamuk, kalau sakit mata pakai cermin mato, dan kalau sakit kepalo ko cari le panadol kat 7eleven...sendiri mau ingat la..


Keep moving dol...don't like penukul, bila diketuk baru nak jalan...ko ado???




Budak cina marah budak cina x suka, budak cina cakap ini 50 tahun merdeka, aku orang cina kak and non muslim, 3 budak itam ........ zas!!!

x larat la akak nak nyambung.


budak cina - peace, i love you too!




yang penting, kita happy wt our life, growing up and think positively, tambahkan kenalan tambahkan rakan bukan menambahkan dendam bukan menambah musuh. While they are doing their menyalak2 entry, i m happy collecting lots of frens, upgrading my new N70 and kuchi kuchi wt my kids.




alhamdulillah, rezeki udang arini.




3 comments:

Jie said...

Aku dh tgok kat blog budak cina tu, dah reply pn...tak nak arr reply kt sini.

Penat dah ooo kak pasai ni.

Mengetahui perkara yang betul tidak memadai dan bermakna jika tidak melakukan perkara yang betul

Rickywan said...

Kak red...thanks post my entry here..jom makan udang galah...

Lily . Lulu . said...

akak makan kat klana seafood ???