Thursday, July 19, 2007

A poem to Kak Red




There is a time,
When someone starts thinking about you.


There is a time,
When someone starts wondering about you.


There is a time,
When someone starts praying for your happiness.


There is a time,
When someone starts finding you.


But...


All of my time, I'm doing what others do when they have time...

*sila abaikan kalau ada kesalahan grammar yer?
Regards
-Org yg tgh pulun nak jadik adik kesayangan-


To all of you, dont forget our date on Sat 21st nite kat Bangi Chicken House...


What do i have this weekend? Akak ko ada netball tournament plus the tug of war gak tuh. I guess, we can win - why? i tell u the reasons later, pas akak dah menang ye.



Wanna see me playing? x yah lah..jumpa je lah kat BCH..tadaaaaaaaaaaaa!

13 comments:

MyHeart said...

hamboi² akak aku sorang ni....cam jiwa kaco jek...apa pasat??? ade ape² yg mengganggu pikiran akak ker skunk nih....udah la tu kalo pasal lalat tu toksah la di ingatkan lagik....bio kan je la...sok sok bile lalat tu dah penat bedengung seyap le nanti...ilek ek...

Red Mummy said...

ler...aku lak cam jiwa kaco katanya

itu poem dari sipolan pada akak lah..aku janji nak pastekan kat blog...suka2 ko je kata aku ngah jiwa kaco..

akak ko ngah gumbira sakan, ko x nampak akak ngah tergelak2 senyum simpul ni oi

Jie said...

ooo kak, esok mlm aku blk kampung...aku pun nk cipta poem bawah pokok deghoyan utk ko ye...


mlm ni aku mcm cedey cikit la..tatau...perubahan hormon kot..tk pun mid life cricis..hahaha...


bunyi kata tengah wat orkestra kt tepi umah aku ni kak oiiii.....mcm mana nk tido...

Jie said...

*crisis

Miss Nazla said...

motifnye ade barang2 cap body shop? ekekek

oTam said...

oTam dah tempah American Choc tuk Kak Red Sabtu nanti.

Umi Mia said...

Hi Kak Red,

It was nice speaking with you...and thanks for the direction...looking forward to meet you soon...Cheers

ady said...

akak, kompom tak juin pi kedai OTAM. Got some talk on php dari pukul 9-5 dekat shah alam. Then dari shah alam terus cabut balik seremban. Nak kejar dateline 31 nieh... uwaaaaaaaa

MyHeart said...

hahahhaah...silap plak aku ni kak....sori le ek.....mate ni dah berpinau tak perasan plak aku tengah bergumbira...hahahahah

MsFigure said...

Kak,

Tengkiu for linking my blog to yours.

Have a wonderful life...

Keep on blogging Bebeh!

Lestat said...

ahhhhhhhhhh...aku kena outsation pergi penang. Tak dapat join :(

truanta said...

wargghh..
kak redz...
nak g bangi ker?
bole la menjenguh kak redz diva ni dari jauh..
mau tegur2..ku malu...hahahaha..

Lily . Lulu . said...

ooo mak merah. kalau tada halangan nanti kita gi sana sok, jumpa akak. nanti boleh posing sakan amik gambo yek !! :P

gud luck lawan netball !! chaiyoo ;)
semuga menang ..