Thursday, October 04, 2007

A & W...



you know IDAMS?


no u dont know??



That s a company s name. but mengidam ialah bila kita teringinnnnnnnnn sangat nak makan specially di bulan2 ramadhan berkat ni.



plan to go on Fri nite but memandangkan i managed to finish my meeting on time, so terus balik and tunggu sirman for buka puasa lepak jap rehat, makan light2 jer and terus mai sini.






dont think klcc is a good place to eat, even dia ada A & W, aku keje situ, banyak distraction. kat PJ lagi senang, jalan lurussssssss park and mkn. free and easy.


let s doa to our Allah, for the food that He gives first...


jemput makan sume...siang tengok2, malam leh jenguk..

sodapnya....aku cuma nakkan float ni ha..teringin sgt, 1 big mug aku share ngan sirman another 1 si kenit 2 share, tp the parents num stgh je x abih, so bagi kat dema...share2



aku sorang je makan double Ds ni, teringin........


sesekali kurasa teringin...kuor lak lagu Shima


makan x sampai pun 15min



15 min lg dok spent kat luor ni kejap..



ok dah dah...kol 9 dah, jom jom balik. abang kena tido by 9!


sejam je kat luor, camne nak lepak ngan korang kalo nak pi terjah camni nya kejap. plan is to makan secepat yg boleh, layan jap menatang2 train horse pemenan ni and blah.



sbb selain abang yg nak kena tido awal, sirman nak kena asah pisau2 ku yang dah berbulan kubising mintak asahkan, and aku lak nak siang2 ikan sayur segala ayam nak peram utk masak pagi esok.



I m done.




16 comments:

sayda said...

sy tau. dekat dgn stesen lrt.

dan jugak amcorp mall.

betul?

Ziana said...

aiyakkk kak..

McD yg teringin ari tu pon x dpt2 lg...
nih teringin float plak..

camno tuh???

Lily.Lulu. said...

perot saya membuak² membuat lagu yang begitu bes sekali ..

oh a&w, kaulah pujaan hatiku.
i lebiu so much ..
bilakah agaknya kita akan berjumpa ??

ngeh ~

so, adakah itu jeans yg sama ketika anda berumur 23 tahun ???

p/s: meh dtg umah makan kueh raye ..

mikaounik said...

kak..
amacam?? floot yg begitu menghiburkan..
akak xbeli ker rootbeer 1botol bawa blk umah..

RedWGG said...

dapat gak akak mkn a&w yek?
bagus..bagus..
tak yah la carik batu belah cam gini..

iefa teringin satay kajang!

echah_syed said...

x aci la kak red nie..mkn jer koje nyerr tp x gak kembang.kasi lu tips :P

babyarisha said...

ayarks!! a&w!! double D wif root beer float? my fav lor.. mlm ni ah layan a&w kt tmn konot!! wakaka..

Red Mummy said...

sayda akak pi yg kat pj, senang bangat. kat sana ada a&w?

ziana - ko sume ko teringin kan, cam kak iefa ibu tu gak lah, ssatay kajang tu aku rasa dia dah mkn aritu dok teringin gak

yes lily itulah jeans waktu aku berusia 23 taun, or lebih lagi lah..masa umur 22 gitu..ha jgn memain

mika - mkoser ler aku nak bwk balik kang anak2 dok bukak pintu fridge semedang carik air masam tu, aku sebut air2 tu air masam, dema bkn leh num sgt. sebulan sekali pun payah nak dpt

kak echah - tips nye emm emm..makanlah bila dah kebuluk, hahahahahaa..aku diet la kak so makan pun light2, puasa lg lah diet

baby - tmn konot ada ek? situ sesak la jalan jem semedang

Hannan said...

alaa.. beli jer pisau baru cik sirman oiii. xpon beli jer pedang terus... hehehhehe..

seandainya kak red ini baru berusia 22 tahun, maka masalah global warming mahupun masalah kepupusan dinasour masih belum muncul... al kisahnya...

nAt aka nAtsumi said...

kak... terliur tuu nengok A&W tu... nak kene gi ni mlm nih...

RedWGG said...

kak..saya penchenta satay..
jgn ler marah saya
:-)

Anonymous said...

mira, aku sarina la...ingat aku lagi tak?? kita sama2 keja renong dulu..hehehe...yr silent reader..neway,napa tak habaq kat aku ko nak makan kat a&w..boleh jumpa & me, still keja a&w...

Fozalin said...

alamak lmbt sejam la kak oii... kalo dak mmg dh bersue muke... mlm td i pun lepak sini lam kol 10. idam sgt2 ngan float nyer... lega bile dh dpt sedass due... sok2 kalo akak idam jom aa pi a&w tmn konot. tp die ttp awal x cam PJ.

Red Mummy said...

nan - smlm akak tanya ko x jwb, ko nak buku lima kanan ke buku lima kiri?

iefa jgn lupa mkn satay dengan timun, itu ubatnya. si epi le ngajar aku, bende 2 ni jgn dipisahkan kalo mkn, kuah satay takde takpe

pi lah pi iiiii nat..pii jgn x piii

hi sarina...ko jd anon baik kan? it s good! mana ko ilang ek? dok jd silent reader bape lama ek?

email aku pls alompakagogo@yahoo.com lama x borak ngan ko

lin ko kan mana akak ko makan mesti ko nak datang sama kan kan kan..cit..x de rezeki kita nak jumpa kan

capik said...

ahh kacau..lepas tgk float tu teros perot ni nyanyi2...

Zana Sadri said...

aduh... tingin gak nak minum float. cam sedap jek. hihi..
last pregnancy tingin nak mkn waffle with ice cream. pi kat subang yg 24 hrs tu. alahaiiiiiiiiii tasteless gila2 waffle dia skang. keee branch tu je yg ampeh?? :D