Tuesday, October 30, 2007

Hey Tuesday!!!...

caya tak aku tido dulu dr anak2 ku mlm td.




epi memberi janji2 palsu, mesti berdating ngan makwe sampai x hengat nak datang umah akak dia.





sblum tido awek ni layan hp aku, amik gambo dia sendiri. bila aku br nak pejam mata, dia lak snap2 gambo maknya.





sebelum aku tidur lena, abang yang very the responsible katup tv, astro kipas and biarkan main lampu, siap suh adiknya pi buang air kecik b4 tido, Gamaknya dia tengok mak nye bukak mata sipi2 jer bila dia ckp kot.

Di kananku abang, di kiriku gegirl. Lenanya....

13 comments:

Ziana said...

kak..

cuba tgk gegril snap pic dia sendri..lentok and lenggok dia same mcm akak kan??
hahahahah..
mmg little diva!!

bagus nye abg!!
good job abg!!!!
:)

echah_syed said...

anak ngn mak same jer tuh..!! :)

~ dah ade bakat jg famili..caiyolaa abang.. :D

Fish of Pisces @ 5th_E said...

Ur son so responsible ma... ALhamdulillah, semoga ur Hero sowang ni mcm tu smapai bila2... Amin.

mikaounik said...

bagus anak akak si abg tue...
sungguh bertuah..patut laa lalat iri hati..mkn hati..sakit ati..opsssssssss

Lily.Lulu. said...

sian mak aku
mummy ..
kite pun tido awal jugakk
penat .. ngantuk

mummy rest yee ..

Zana Sadri said...

tido je la kak.. lagi baik dr melayan lalat yg tak de otak pi langgar umah orang tu... :D

Bagus la abang. ciri2 abg yg soleh nie. hehehe...

Jelly said...

baguihnya abang... red besonya Quran atas katey.... Red abg dgn gegirl tak tergolek ke sorang kiri sorang kanan.....

Anonymous said...

jelly, ado quran beso atas katil?? tak nampak pun...tang mana hang tgk nih diknon....

Jelly said...

kak anon, quran nun ada kat gambaq yg gegirl amik.... that one biasa la... i pun ada gak quran atas tilam.... itu pun nak jadik issue ka????? patot la red selalu naik hangen dgn anon ekk...

su said...

suker baca blog kak red...ayat2nye tulus ikhlas!hehehe...

Anonymous said...

woit kak jelly...aku anon yg baik la ngokkk....bukan nak jadik issue, cume aku mula2 tak pasan sbb gmbr2 tu gelap...ko yelah teliti atas bwh depan blkg gmbr tu...aku tgk gmbr gegirl yg tomey tu ajor..pahammmm? aku telan ko kan jelly terus jadik taik..

Jelly said...

WTF!!!!!! kalau ko tu baik awat ko duk maki2 aku????

Anonymous said...

matik la ko jelly....tetiba je nak sentap kan org....kau yg start dulu kan? aku tanye elok2, kau ckp aku nak jadik kan issue....u WTF..
to kak red..sori ye, tak sangka lak kwn akak begitu kurang hajar menuduh org tak tentu pasal...dia ingat anon semua jahat ke...weii jelly aku malas je nak masuk gmail, senang guna anon...kak red jgn amik ati ye, saya suka bc blog akak tp sbb si bahalul ni menuduh org, terus sakit hati...