Tuesday, October 02, 2007

The Red on Green...






there s a boy, baru je joined and baru je grad, and umur ko pun blom cecah akil baligh tahap 'bekerja', gave me this question..


nak lepak ke mana nih?


going for a meeting, why?


oh..ingat nak pi lepak kat bawah


kurang ajar ko kan...


kang aku snap gambo ko, tempek kat blog aku kang.. aku penah kantoi ko makan last week, ha masa bulan puasa tuh, kat tpt ko lagik tu, keruk kerak lagi.

U think i donno, i saw it man.
Ngeh ngeh ngeh...


Anw, inilah wajah2 dah expressiku bila terpaksa jadi balachi. i had to attend one meeting to another. It was a good meeting though, i really enjoy the info that they provided.


Abaikan segala mata yang cam baru nak terbukak, it s a morning meeting, urat mata pun baru nak adjust kiri kanan gitu.

15 comments:

azra.boneyta said...

kak red, you look awesome in green as well, but yeah, red is more you!...hehehehehe

Arin said...

Kak red, berani ye itu budak kerak keruk makan kat opis..ishh..ishh..

Ziana said...

mummy...
snap aaa pic mamat tuh..
nk gak tgk muke dia..

hahaha

Red Mummy said...

azra - i can wear any colours but of cos red is a must lah

ye arin budak tu sgt berani, keruk kerak di bulan puaas

ziana - x leh lah, kang jatuh lak martabah maruah dia ...kita kena la jg air muka org dik non oi

Hannan said...

puan toh seri -- tgh pikir ape tu ekkk.. apsal hijau hari ni? tersilap almari ker?

tiffany said...

kak reddddddddd!!!!! i just realized promises are meant to be broken....

RedWGG said...

bdk tuh lelaki kan?
malu lah sket..
uishh..
kalu pompuan tuh ader gak ampun. tp still kalo mkn kat dok, eiii..harammm tol!

adrenaline said...

kakred....snap jer but u keep it to urself...kalo dah melampau u shld noe wat do kan kan kan....heee

Lily.Lulu. said...

kat opis kami pun ade juge. tapi dorang makan perlahan xde bunyi, sbb gi kat belakang nun.

hohoho ~

tangkap dia x poserrrrrr

Jie said...

ijau..ngape mlm tadi masuk tak perasan arr......ishh..gamaknya time tu mata aku pun dok ejas nk tido dah kot..:p

eehan said...

kak red,

this year, for d 1st time sy berposa ada hubby. penat wooo.

tp bila baca kak red punya story..upernya sy tak der la teruk sgt..belum ada anak.

u look nice too in green color k.

Zana Sadri said...

siap masak utk org pantang lagik kak ek? masak la satu lauk mcm daging n buat utk dua hari. masa dlm pantang dulu selalu mkn satu lauk je. pastu utk dua hari mkn.daging ke, ikan ke, buat kekering kak. tapi... tak tau la klau adik kak red takmau. :D
klau sayur pulak sekali dlm dua hari.. hehehe...kesian plak bersilat sungguh kak red kite nengokkan.

ReDbLoOdSnOw said...

akak!!! snap kak...jgn x snap. huhu.

p/s: sweet arr akak in green. z suke kaler green g2.

Red Mummy said...

nan - nampak buku lima akak x? nak rasa?

yes shieda - and that goes to hannan!

iefa kalo pomp aku x kecoh ni jantan!

nan spore - i think he got my statement when i said akak pi mtg..he seems to look down on me though

ly akak rasa dia darurat makan kacang rasanya tu yg x tahan nak keruk kerak gak

awalnya ko tido kak jie oi...cam x tau mlm2 kan ada entry, at least satu ari aku letak 4 entries...x biasa lagi ke?

eehan kdg2 suami ni masa bujang idaklah mengada sgt tp dah berbini saje je nak sahur lah nak lauk tu ini lah bagai

mak akak pun lu cam tu gak zana tp pemikiran aku kalo 2 hari cam x fresh lah. takpe aku x kisah buat ari2...no hal

selain anak2 akak leh makan, nana pun leh makan. halia pun bagus utk kita, buang angin gitu..

sayda said...

i simply love green.

:D